Gå videre til hovedindholdet

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går:
Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Kommentarer

  1. Tillykke med nevøens dåb og sikke da en flot kage..waaaauw

    Tror gerne den har smagt lækkert! Hvor er du bare go'

    SvarSlet
  2. Wauhhhhhhh. Sikke en kage. Du er da bare god. Den ser lækker ud.
    Tillykke med nevøen.
    God aften.

    SvarSlet
  3. Mand, det ser godt ud! Er der nogen rester? ;-)

    SvarSlet
  4. Hold da op .... den er skøn , den kage ;-))
    hvem der bare havde været gæst ;-)

    SvarSlet
  5. Hold nu op hvor totalt blæret! Må jeg være din niece??

    SvarSlet
  6. Nøøøj, den er flot. Der er da vidst en konditor gemt i dig Trine. Hvor er den prof :o)

    SvarSlet
  7. Ej hvor er den bare flot clemme:) Du må gerne komme med en kage til mig en dag:)

    KNus og kram fra Tulle

    SvarSlet
  8. Ja tillykke med nevøen - og sikke da en flot og efter beskrivelsen lækker kage. Godt du fik taget nogle billeder, så han kan værdsætte dine bestræbelser, når han bliver gammel nok til at forstå det.

    SvarSlet
  9. Uha, den kage ser lækker ud:-)

    SvarSlet
  10. Sikken en skøn kage - mine tænder løber i vand:-)

    SvarSlet
  11. For dælen, da ... sidder og savler ned i tastaturet :-) Drømmer om en kombineret kage/strikkeweekend snart ?!!

    SvarSlet
  12. Sikke en fin kollage - den er bare fin - og det er kagen altså også!!!
    Og mums ja, den smager bare så godt mudcake..

    SvarSlet
  13. Novra, hvor er den fin - jeg har vist taget et par kg på bare af at kigge ;-) Imponerende :-)

    SvarSlet
  14. Flot kreativ kage!Apropos kreativ , så har jeg sendt en kreativ award videre i din retning!
    KH Kamilla

    SvarSlet
  15. For søren da! Jeg har da helt ondt af den lille størrelse, at han ikke er gammel nok til at spise et stort stykke af kagen - den ser vel nok lækker ud :-)

    SvarSlet
  16. Sikke en flot kage, der får vi andre altså baghjul ;o)

    Klem fra
    Mette

    SvarSlet
  17. Hold da op en flot kage!
    Den får ens tænder til at "løbe" i vand
    KH Heidi

    SvarSlet
  18. Wauw, hvor er den flot! Og lyder ualmindelig lækker! Fik lige sat gang i mit mundvand ;)

    SvarSlet
  19. Hold da helt ferie, hvor er den kage da bare fantastisk - simpelthen. Hvor er du dygtig! Kan forestille mig, den bragte begejstring :)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Blogidentitetskrise!

Ja eller måske identitetskrise generelt!? Jeg kan ihvertfald slet ikke få mig selv til at passe ind i min blog i øjeblikket. Den er for rodet både grafisk og indholdsmæssigt... Måske hænger det sammen med min nylige status som mor - ja okay, knægten er lige blevet 7 mdr., men tiden flyver jo afsted - der gør, at Clemme ikke rigtig er min dominerende personlighed længere. Jeg er "bare" mor det meste af tiden! Misforstå mig ikke, jeg ELSKER min mor-status. Jeg har verdens dejligste søn (og ikke at forglemme verdens dejligste mand), og med hans ankomst har jeg fået adgang til en eksklusiv "klub", som jeg tidligere kun har været tilskuer til. Men Emil fylder stort set alt for tiden, og sådan synes jeg også, at det skal være - i en periode! Men nu når enden på barslen pludselig kan anes i det fjerne, føler jeg, det er på tide, at jeg får fundet Clemme frem fra skuffen og støvet hende lidt af. Jeg er overbevist om, at jeg er en bedre mor, kæreste/kone, veninde, søster...

Nem broccoli/sellerisuppe med lakridsrapsolie (opskrift)

Her til aften fik jeg pludselig lyst til at prøve noget nyt til aftensmad, så jeg gik på jagt i køleskabet, og resultatet blev denne ret vellykkede suppe (hvis jeg selv skal sige det!). Den gled nu også fint ned hos både manden og den lille baryler :) Ingredienser: - 2 store løg - rapsolie til stegning - 1 knoldsellerihoved - 1,5 L vand - 1 broccolihoved - 1 grøntsagsbouillonterning - urtesalt (jeg sværger til den grønne Herbamare, det har jeg lært af min søde stedmor :) - muskat, salt  & peber efter smag - evt. lakridsrapsolie (eller trøffelolie som min mand er vild med, men som jeg ikke kan fordrage) - evt. kød og/eller melboller Fremgangsmåde: Løgene skæres i grove stykker og svitses i en stor gryde. Knoldsellerien renses og skæres i tern og svitses kort sammen med løget. Vandet hældes over og bringes i kog. Broccolien skæres i stykker og tilsættes sammen med en grøntsagsboillonterning. Det hele koges godt mørt, hvorefter det blendes med en stavblender di...