Gå videre til hovedindholdet

Tak Lavendel :)

Ja det skylder jeg dig Lavendel. Fordi du var så utrolig overskudsagtig, at du gennemførte en pakkekalender i december, hvor de fleste andre danskere (jeg selv inklusive) stresser rundt og kun kan overskue sig selv og sine nærmeste. Jeg var så utrolig heldig at være den første vinder d. 1. december, og få dage efter modtog jeg denne meget meget fine lille pakke i fint papir. Et skønt lille lyspunkt i en grå og travl december :)

Kommentarer

  1. Jeg kender godt de pastiller, de er bare gode. Jeg var faktisk også heldig at blive trukket ud hos Lavendel midt i december, men har desværre endnu ikke modtaget noget. Måske er jeg heldig at der en eller snden dag kommer en lille hilsen til mig også:)

    SvarSlet
  2. Jeg har faktisk ikke nænnet at åbne den fine æske endnu, men det må jeg hellere snart gøre :)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

For mange valgmuligheder!

Den beslutning er jeg slet slet ikke i stand til at træffe endnu :)

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)