torsdag den 14. januar 2010

Tak Lavendel :)

Ja det skylder jeg dig Lavendel. Fordi du var så utrolig overskudsagtig, at du gennemførte en pakkekalender i december, hvor de fleste andre danskere (jeg selv inklusive) stresser rundt og kun kan overskue sig selv og sine nærmeste. Jeg var så utrolig heldig at være den første vinder d. 1. december, og få dage efter modtog jeg denne meget meget fine lille pakke i fint papir. Et skønt lille lyspunkt i en grå og travl december :)

2 kommentarer:

  1. Jeg kender godt de pastiller, de er bare gode. Jeg var faktisk også heldig at blive trukket ud hos Lavendel midt i december, men har desværre endnu ikke modtaget noget. Måske er jeg heldig at der en eller snden dag kommer en lille hilsen til mig også:)

    SvarSlet
  2. Jeg har faktisk ikke nænnet at åbne den fine æske endnu, men det må jeg hellere snart gøre :)

    SvarSlet

Populære indlæg