Gå videre til hovedindholdet

Mangler du inspiration...

...så find den her :) Et farveorgie af fantastiske hæklede ting, med link til kreatørerne :)

Kommentarer

 1. Hej!

  Ja det må jeg sige. Hold da op for fine ting. Tusind tak for linket :o)

  God dag.
  Kh Randi

  SvarSlet
 2. En imponerende samling og ret alsidig. Jeg siger også tusind tak for linket.Det vil helt sikkert blive brugt.

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. Dejligt at se så mange fine ting - det jeg hækler, har det med at blive lidt tungt i det, så inspirationen er kærkommen. Og sikke mange dejlige farver :-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)

Verdens dyreste garn

En kollega var for nylig i Grønland og var så sød at købe det her skønne nøgle garn med hjem til mig. Det dyreste nøgle jeg nogensinde har købt, men man er vel strikker med stort s...og t...og r og i og.....så det skulle jo prøves :) Det er faktisk ret spændende at læse om Moskusgarn. Jeg har fundet en god side her , med en masse spændende facts. Nu har jeg bare et problem, for skal jeg strikke noget af mit dyrebare nøgle - og i så fald hvad - eller skal det "bare" ligge til pynt ?? - Posted using BlogPress from my iPhone