Gå videre til hovedindholdet

Så har modtageren af min pakke haft åbnedag...

og hun blev vist rigtig glad for den :) Kig over til Pialouise og se indholdet...


Hvor er det så bare skønt at være med i sådan en lille pakkeleg :) Og iiiihh hvor er jeg utålmodig, der er altså laaaaang tid til d. 18. december, hvor jeg må åbne den fine guldfarvede pakke, der står hjemme i reolen :)

Kommentarer

  1. Hm, du kommer før mig. Jeg må først åbne den 20.
    Det er sjovt at følge med via Unikarinas blog om hvem der må åbne dagens pakker.
    Sikke dog en kreativitet, der er lagt for dagen.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

For mange valgmuligheder!

Den beslutning er jeg slet slet ikke i stand til at træffe endnu :)

Stinestregen er boligløs!

Stine fra StineStregen bliver hjemløs fra 1. maj - kender du nogen, der udlejer en lejlighed i Århus C? Så kontakt Stine. Læs mere her.