Gå videre til hovedindholdet

Rigtig glædelig jul blogland :)

Min fine julestjerne, som Dicte har lavet til mig :)

Kommentarer

 1. Hej Trine.

  Lige over til dig og dine :o) Den julestjerne er vel nok fin, lidt misundelig er jeg vidst :o)

  Kh Anette

  SvarSlet
 2. Også en dejlig jul til dig, Trine, omend lidt forsinket - men den er jo ikke ovre endnu ;-)

  SvarSlet
 3. Faldt lige over din blog i dag, har meldt mig som fast læser og vil se frem til flere indlæg, især dem om strik :-) Kig endelig forbi!

  SvarSlet
 4. Hej Clemme og glædelig jul - kunne man lokke en DIY ud af Dicte, tror du? Den er godtnok fin, den stjerne.

  SvarSlet
 5. Tak for ros... Se DIY her: http://brilleting.blogspot.com/2010/12/finsk-papir-stjerne-diy.html

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Håber ikke han bliver bange...

Jeg har endelig fået monteret ham her til min (stadig ufødte - sagde hun noget utålmodigt!) nevø. Her er han nymonteret og uvasket, lidt spids i hovedet og med lånehalstørklæde: Og her er han så vasket og sød og rund og blød og meget slasket. Men hvis han nu får et rødt halstørklæde, mon så ikke han bliver lidt mere rank i nakken :) Jeg har faktisk allerede knyttet mig til ham, så må vist hellere snart få ham afleveret til de kommende forældre, så separationen ikke bliver for hård for mig, hehe. Jeg håber dog ikke nevøen bliver bange for bamse, for han er faktisk 2-3 gange større end en baby! Meeeen, mon ikke der snarere bliver tale om en bedstebamse :) Opskrift: Bamse fra Britta WilfertGarn: Et eller andet dyrt og lækkert fra Wilferts - har pt. fjumset mærket væk! Pind: 7 Størrelse: Han findes kun i stor :) Ny teknik: Tja, hvis det tæller at skulle "brodere" øjne, næse og mund! Bemærkninger: Super at han kan tåle at ryge i maskinen, når han forventeligt kommer til at funger

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)