Gå videre til hovedindholdet

Rigtig glædelig jul blogland :)

Min fine julestjerne, som Dicte har lavet til mig :)

Kommentarer

 1. Hej Trine.

  Lige over til dig og dine :o) Den julestjerne er vel nok fin, lidt misundelig er jeg vidst :o)

  Kh Anette

  SvarSlet
 2. Også en dejlig jul til dig, Trine, omend lidt forsinket - men den er jo ikke ovre endnu ;-)

  SvarSlet
 3. Faldt lige over din blog i dag, har meldt mig som fast læser og vil se frem til flere indlæg, især dem om strik :-) Kig endelig forbi!

  SvarSlet
 4. Hej Clemme og glædelig jul - kunne man lokke en DIY ud af Dicte, tror du? Den er godtnok fin, den stjerne.

  SvarSlet
 5. Tak for ros... Se DIY her: http://brilleting.blogspot.com/2010/12/finsk-papir-stjerne-diy.html

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)

Verdens dyreste garn

En kollega var for nylig i Grønland og var så sød at købe det her skønne nøgle garn med hjem til mig. Det dyreste nøgle jeg nogensinde har købt, men man er vel strikker med stort s...og t...og r og i og.....så det skulle jo prøves :) Det er faktisk ret spændende at læse om Moskusgarn. Jeg har fundet en god side her , med en masse spændende facts. Nu har jeg bare et problem, for skal jeg strikke noget af mit dyrebare nøgle - og i så fald hvad - eller skal det "bare" ligge til pynt ?? - Posted using BlogPress from my iPhone