Gå videre til hovedindholdet

Se min fine pakke :)

Så blev det endelig min tur til at åbne i Unikarinas skønne pakkekalender. Jeg har fået denne super søde nålepude fra Anette. Tusind tak Anette, nu skal jeg altså snart have gang i symaskinen igen :) - og ja, det hele er limet sammen, så skeen og koppen falder ikke af...se det er altså smart :)

Kommentarer

  1. Glæder mig at du kunne bruge gaven og at den var kommet i et stykke ;o) PostDK er ikke kendt for at behandle pakker pænt. God jul

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

For mange valgmuligheder!

Den beslutning er jeg slet slet ikke i stand til at træffe endnu :)

Stinestregen er boligløs!

Stine fra StineStregen bliver hjemløs fra 1. maj - kender du nogen, der udlejer en lejlighed i Århus C? Så kontakt Stine. Læs mere her.