Gå videre til hovedindholdet

Se min fine pakke :)

Så blev det endelig min tur til at åbne i Unikarinas skønne pakkekalender. Jeg har fået denne super søde nålepude fra Anette. Tusind tak Anette, nu skal jeg altså snart have gang i symaskinen igen :) - og ja, det hele er limet sammen, så skeen og koppen falder ikke af...se det er altså smart :)

Kommentarer

  1. Glæder mig at du kunne bruge gaven og at den var kommet i et stykke ;o) PostDK er ikke kendt for at behandle pakker pænt. God jul

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)

Verdens dyreste garn

En kollega var for nylig i Grønland og var så sød at købe det her skønne nøgle garn med hjem til mig. Det dyreste nøgle jeg nogensinde har købt, men man er vel strikker med stort s...og t...og r og i og.....så det skulle jo prøves :) Det er faktisk ret spændende at læse om Moskusgarn. Jeg har fundet en god side her , med en masse spændende facts. Nu har jeg bare et problem, for skal jeg strikke noget af mit dyrebare nøgle - og i så fald hvad - eller skal det "bare" ligge til pynt ?? - Posted using BlogPress from my iPhone