Gå videre til hovedindholdet

Dejlig overraskelse...

...når der under låget på latten gemmer sig dette :)- Posted using BlogPress from my iPhone

Kommentarer

 1. Ej hvor fint :o)
  Mums :o)

  Kh Anette

  SvarSlet
 2. Hæ-hæ... Sådan et "træ" fik jeg også en gang - og var i rigtigt godt humør... indtil jeg opdagede at min veninde havde fået et hjerte... Hm...

  ;o)

  ~ Karina

  SvarSlet
 3. Elsker små detaljer..:-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)

Verdens dyreste garn

En kollega var for nylig i Grønland og var så sød at købe det her skønne nøgle garn med hjem til mig. Det dyreste nøgle jeg nogensinde har købt, men man er vel strikker med stort s...og t...og r og i og.....så det skulle jo prøves :) Det er faktisk ret spændende at læse om Moskusgarn. Jeg har fundet en god side her , med en masse spændende facts. Nu har jeg bare et problem, for skal jeg strikke noget af mit dyrebare nøgle - og i så fald hvad - eller skal det "bare" ligge til pynt ?? - Posted using BlogPress from my iPhone