Gå videre til hovedindholdet

Skide flot, halvfærdige hindbærsnitter!

Ville lige bage Mette Blomsterbergs hindbærsnitter til mine og J's kolleger i morgen, og så er jeg løbet tør for flormelis. Skide flot, det er bare totalt urutineret!


Men nu får J den blå halvdel med, og så må jeg junglere med glasur og krymmel på kontoret i morgen :) Og ja, jeg er nattebager :)

Kommentarer

  1. Jeg tror bestemt, at nattebager ikke er det væreste, man kan være....bortset fra når man løber tør for ting, selvfølgelig :-)

    SvarSlet
  2. Det har jeg også prøvet - endda mere end én gang. Det er det eneste, jeg aldrig får tjekket, om jeg har :)
    Nattebagere er skønne. God weekend.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)

Rigtig glædelig jul!

December kom og gik uden jeg nærmest nåede at blinke. Jeg nåede en smule krea, blandt andet i form af denne hue til min lille nisselømmel og en endnu mindre til en lille nisse, der var sat til at komme til verden i morgen :) Men bloggen er igen blevet forsømt :( Det må der laves om på i det nye år, hvor jeg også håber at kunne få reorganiseret lidt på bloggen, så jeg forhåbentlig genfinder lidt tid og inspiration til blogland... Indtil da ønsker jeg jer alle en rigtig glædelig jul :)