Gå videre til hovedindholdet

Når egne evner ikke rækker...

...eller evnerne rækker måske, men det gør tålmodigheden bare ikke! Så er det da fantastisk, at man kan købe sig til de ting, man drømmer om. Derfor har jeg netop købt dette smukke sjal af Mormorstrik på hendes amio-shop :)

Kommentarer

 1. Nej, hvor er det smukt. Det kribler i fingrene for at strikke sådan et, men måske skulle man lige afslutte en tre-fire andre projekter først :-)

  SvarSlet
 2. Det godt nok fint ud ;)
  helt kunststrik.

  Sommetidder må man bare købe sig til ting,
  man kan ikke det hele selv ;)

  Yt

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)

Verdens dyreste garn

En kollega var for nylig i Grønland og var så sød at købe det her skønne nøgle garn med hjem til mig. Det dyreste nøgle jeg nogensinde har købt, men man er vel strikker med stort s...og t...og r og i og.....så det skulle jo prøves :) Det er faktisk ret spændende at læse om Moskusgarn. Jeg har fundet en god side her , med en masse spændende facts. Nu har jeg bare et problem, for skal jeg strikke noget af mit dyrebare nøgle - og i så fald hvad - eller skal det "bare" ligge til pynt ?? - Posted using BlogPress from my iPhone