Gå videre til hovedindholdet

En elefant kom marcheeee...på afveje!!!!

Altså, hvad pokker skal den derned efter ? Nu må jeg virkelig holde op med at drikke snaps i kaffen ;) Det er hvad "man" får ud af, at blive så begejstret over, at "man" ikke længere hader at brodere (fandt ud af, at kodeordet er ikke at bruge for fintrådet broderistof), at "man" tager broderiet med ind i sengen i stedet for godnatbogen! Nu har det ligget i skammekrogen i over en uge. Vil nærmest hellere brodere hele skidtet om, end at trævle op!

Men nuser er de jo :) Og de er i øvrigt fra "Gavebogen"...Hvis du vil se en korrekt broderet suttekæde med elefanter, kan du kigge over til Glaphuset - hun er åbenbart bedre til at holde tungen lige i munden end jeg er :)

Kommentarer

 1. Skynd dig at pille op. Ærgelsen er hurtigt væk.
  Og så er det op på elefanten igen :)
  Fint arbejde og skøn idé.

  SvarSlet
 2. De er da bare søde - sjov ide !

  SvarSlet
 3. Hvor er de bare søde:-)Rigtig god idé!

  SvarSlet
 4. Glaphuset ROCKS!!
  Har lige købt bogen! Er vild med den!!
  Men øv, hvor er det surt at lave fejl. Skynd dig at trevle op og så glemme alt om det :-)

  SvarSlet
 5. Æv at jeg ikke kender nogen der bruger sut lige for tiden, for de er da bare for søde de elefanter :o)
  KH Jytte

  SvarSlet
 6. Det go'e ved at brodere er, at det er rimelig nemt at pille op ;) Jeg må simpelthen også prøve de elefanter, de er ikke til at stå for!

  SvarSlet
 7. Jytte, du kan da bare forlænge mønsteret og lave en keyhanger i stedet :)

  SvarSlet
 8. Er helt vild med idéen, måske skulle jeg også kaste mig ud på det dybe (brodrings) vand :)

  Jeg kan forresten ikke se dine indlæg i min reader, der kommer kun de første 3 linjer frem for hvert indlæg. Er det noget, du har valgt, eller ved du, om det er min reader?

  SvarSlet
 9. Hej Trine :o)

  Hvor er jeg dog en anelse oppe at ringe over at elefanterne kunne få dig til at begivedig ud i
  broderiet igen ;o) Men altså hvor pokkers med den lille forskydning. Skal jeg fortælle dig en hemmelighed mellem dig og mig ??? :o) Jeg har lavet samme fejl......... Mine blev en ½ "linie", eller hvad det nu hedder, forskudt. Jeg opgav, at trevle op, da det var midt på elefantrækken, opdagede det ret så sent..... Men jeg synes egentlig ikke det blev så tydeligt.

  KANON idé at lave en keyhanger. Jeg har været i tænkeboks siden suttekæden, med hvad pokker jeg kunne finde på at lave med elefanterne. The big clue kom jo lige her :o) Tak for den :o)

  Kh Anette.

  SvarSlet
 10. Arh Anette, det ku' du da godt ha' afsløret lidt før, her har jeg rendt rundt med præstationsangst ;) Så nej, man kan da bestemt ikke se din lille smutter :)

  SvarSlet
 11. Sikke en skøn række elefanter du har lavet...og dejlige farver.
  Jeg kender godt følelsen når man har lavet en åndsvag lille fejl, men faktisk synes jeg ikke at det gør noget i dette tilfælde. Fører elefanten er bare på vej ned af bakken. :) Hvis jeg var dig, ville jeg sy en ekstra række i den råhvide tråd under de andre elefanter.
  Held og lykke med det. :)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Status på mit Christel Seyfert sjal :)

På fem dage mellem jul og nytår nåede jeg faktisk hele 43 cm på mit sjal (minus den nederste blomst, som jeg jo strikkede i sommer). Det er jeg faktisk helt tilfreds med, og jeg er HELT VILD med farverne :) Men som I kan se på midten, har jeg haft lidt problemer med, at jeg strammer tråden på bagsiden lidt for meget. Det er gået op for mig, at det sker, når jeg bør skifte til en længere rundpind, hvilket også er årsagen til, at jeg ikke er kommet videre. Men nu har "min Pia" skaffet mig en rundpind på 100 cm, så nu er der faktisk ingen undskyldning for ikke at komme videre.... ....så det må jeg hellere komme snart, pt. har jeg bare liiiige gang i et par småprojekter, som jeg gerne vil have færdige :)

Tilbage som aktiv blogger :)

Sådan en blog her gør én (læs: MIG) voldsomt opmærksom på, at tiden til tider bare racer afsted, uden at jeg så meget som når at få sat en fod ned. Og jo længere tid bloggen ligger stille, jo sværere er det at få gang i den igen - det problem tror jeg mange bloggere kender til. Men nu må det være slut, og jeg melder mig hermed tilbage under blogger-fanen :) Jeg har faktisk ikke været helt væk, for jeg har fulgt med hos jer andre, og til tider er det da også blevet til en kommentar. Nu håber jeg bare, at der stadig er nogen der læser med her hos mig. Jeg kan sagtens forstå, hvis nogen er blevet trætte af vente på et pip, så derfor er jeg også så meget mere taknemmelig for, at jeg på forunderligvis har fået flere læsere, mens jeg har ligget brak. Tak for det :) For brak var vel egentlig nærmest det der skete i januar og februar. J og jeg har nemlig endelig meldt os ind i de voksnes rækker, og venter vores første barn til august. Og nu tør jeg endelig råbe ud til verden, at jeg skal