Gå videre til hovedindholdet

En elefant kom marcheeee...på afveje!!!!

Altså, hvad pokker skal den derned efter ? Nu må jeg virkelig holde op med at drikke snaps i kaffen ;) Det er hvad "man" får ud af, at blive så begejstret over, at "man" ikke længere hader at brodere (fandt ud af, at kodeordet er ikke at bruge for fintrådet broderistof), at "man" tager broderiet med ind i sengen i stedet for godnatbogen! Nu har det ligget i skammekrogen i over en uge. Vil nærmest hellere brodere hele skidtet om, end at trævle op!

Men nuser er de jo :) Og de er i øvrigt fra "Gavebogen"...Hvis du vil se en korrekt broderet suttekæde med elefanter, kan du kigge over til Glaphuset - hun er åbenbart bedre til at holde tungen lige i munden end jeg er :)

Kommentarer

 1. Skynd dig at pille op. Ærgelsen er hurtigt væk.
  Og så er det op på elefanten igen :)
  Fint arbejde og skøn idé.

  SvarSlet
 2. De er da bare søde - sjov ide !

  SvarSlet
 3. Hvor er de bare søde:-)Rigtig god idé!

  SvarSlet
 4. Glaphuset ROCKS!!
  Har lige købt bogen! Er vild med den!!
  Men øv, hvor er det surt at lave fejl. Skynd dig at trevle op og så glemme alt om det :-)

  SvarSlet
 5. Æv at jeg ikke kender nogen der bruger sut lige for tiden, for de er da bare for søde de elefanter :o)
  KH Jytte

  SvarSlet
 6. Det go'e ved at brodere er, at det er rimelig nemt at pille op ;) Jeg må simpelthen også prøve de elefanter, de er ikke til at stå for!

  SvarSlet
 7. Jytte, du kan da bare forlænge mønsteret og lave en keyhanger i stedet :)

  SvarSlet
 8. Er helt vild med idéen, måske skulle jeg også kaste mig ud på det dybe (brodrings) vand :)

  Jeg kan forresten ikke se dine indlæg i min reader, der kommer kun de første 3 linjer frem for hvert indlæg. Er det noget, du har valgt, eller ved du, om det er min reader?

  SvarSlet
 9. Hej Trine :o)

  Hvor er jeg dog en anelse oppe at ringe over at elefanterne kunne få dig til at begivedig ud i
  broderiet igen ;o) Men altså hvor pokkers med den lille forskydning. Skal jeg fortælle dig en hemmelighed mellem dig og mig ??? :o) Jeg har lavet samme fejl......... Mine blev en ½ "linie", eller hvad det nu hedder, forskudt. Jeg opgav, at trevle op, da det var midt på elefantrækken, opdagede det ret så sent..... Men jeg synes egentlig ikke det blev så tydeligt.

  KANON idé at lave en keyhanger. Jeg har været i tænkeboks siden suttekæden, med hvad pokker jeg kunne finde på at lave med elefanterne. The big clue kom jo lige her :o) Tak for den :o)

  Kh Anette.

  SvarSlet
 10. Arh Anette, det ku' du da godt ha' afsløret lidt før, her har jeg rendt rundt med præstationsangst ;) Så nej, man kan da bestemt ikke se din lille smutter :)

  SvarSlet
 11. Sikke en skøn række elefanter du har lavet...og dejlige farver.
  Jeg kender godt følelsen når man har lavet en åndsvag lille fejl, men faktisk synes jeg ikke at det gør noget i dette tilfælde. Fører elefanten er bare på vej ned af bakken. :) Hvis jeg var dig, ville jeg sy en ekstra række i den råhvide tråd under de andre elefanter.
  Held og lykke med det. :)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Håber ikke han bliver bange...

Jeg har endelig fået monteret ham her til min (stadig ufødte - sagde hun noget utålmodigt!) nevø. Her er han nymonteret og uvasket, lidt spids i hovedet og med lånehalstørklæde: Og her er han så vasket og sød og rund og blød og meget slasket. Men hvis han nu får et rødt halstørklæde, mon så ikke han bliver lidt mere rank i nakken :) Jeg har faktisk allerede knyttet mig til ham, så må vist hellere snart få ham afleveret til de kommende forældre, så separationen ikke bliver for hård for mig, hehe. Jeg håber dog ikke nevøen bliver bange for bamse, for han er faktisk 2-3 gange større end en baby! Meeeen, mon ikke der snarere bliver tale om en bedstebamse :) Opskrift: Bamse fra Britta WilfertGarn: Et eller andet dyrt og lækkert fra Wilferts - har pt. fjumset mærket væk! Pind: 7 Størrelse: Han findes kun i stor :) Ny teknik: Tja, hvis det tæller at skulle "brodere" øjne, næse og mund! Bemærkninger: Super at han kan tåle at ryge i maskinen, når han forventeligt kommer til at funger

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)