Gå videre til hovedindholdet

En elefant kom marcheeee...på afveje!!!!

Altså, hvad pokker skal den derned efter ? Nu må jeg virkelig holde op med at drikke snaps i kaffen ;) Det er hvad "man" får ud af, at blive så begejstret over, at "man" ikke længere hader at brodere (fandt ud af, at kodeordet er ikke at bruge for fintrådet broderistof), at "man" tager broderiet med ind i sengen i stedet for godnatbogen! Nu har det ligget i skammekrogen i over en uge. Vil nærmest hellere brodere hele skidtet om, end at trævle op!

Men nuser er de jo :) Og de er i øvrigt fra "Gavebogen"...Hvis du vil se en korrekt broderet suttekæde med elefanter, kan du kigge over til Glaphuset - hun er åbenbart bedre til at holde tungen lige i munden end jeg er :)

Kommentarer

 1. Skynd dig at pille op. Ærgelsen er hurtigt væk.
  Og så er det op på elefanten igen :)
  Fint arbejde og skøn idé.

  SvarSlet
 2. De er da bare søde - sjov ide !

  SvarSlet
 3. Hvor er de bare søde:-)Rigtig god idé!

  SvarSlet
 4. Glaphuset ROCKS!!
  Har lige købt bogen! Er vild med den!!
  Men øv, hvor er det surt at lave fejl. Skynd dig at trevle op og så glemme alt om det :-)

  SvarSlet
 5. Æv at jeg ikke kender nogen der bruger sut lige for tiden, for de er da bare for søde de elefanter :o)
  KH Jytte

  SvarSlet
 6. Det go'e ved at brodere er, at det er rimelig nemt at pille op ;) Jeg må simpelthen også prøve de elefanter, de er ikke til at stå for!

  SvarSlet
 7. Jytte, du kan da bare forlænge mønsteret og lave en keyhanger i stedet :)

  SvarSlet
 8. Er helt vild med idéen, måske skulle jeg også kaste mig ud på det dybe (brodrings) vand :)

  Jeg kan forresten ikke se dine indlæg i min reader, der kommer kun de første 3 linjer frem for hvert indlæg. Er det noget, du har valgt, eller ved du, om det er min reader?

  SvarSlet
 9. Hej Trine :o)

  Hvor er jeg dog en anelse oppe at ringe over at elefanterne kunne få dig til at begivedig ud i
  broderiet igen ;o) Men altså hvor pokkers med den lille forskydning. Skal jeg fortælle dig en hemmelighed mellem dig og mig ??? :o) Jeg har lavet samme fejl......... Mine blev en ½ "linie", eller hvad det nu hedder, forskudt. Jeg opgav, at trevle op, da det var midt på elefantrækken, opdagede det ret så sent..... Men jeg synes egentlig ikke det blev så tydeligt.

  KANON idé at lave en keyhanger. Jeg har været i tænkeboks siden suttekæden, med hvad pokker jeg kunne finde på at lave med elefanterne. The big clue kom jo lige her :o) Tak for den :o)

  Kh Anette.

  SvarSlet
 10. Arh Anette, det ku' du da godt ha' afsløret lidt før, her har jeg rendt rundt med præstationsangst ;) Så nej, man kan da bestemt ikke se din lille smutter :)

  SvarSlet
 11. Sikke en skøn række elefanter du har lavet...og dejlige farver.
  Jeg kender godt følelsen når man har lavet en åndsvag lille fejl, men faktisk synes jeg ikke at det gør noget i dette tilfælde. Fører elefanten er bare på vej ned af bakken. :) Hvis jeg var dig, ville jeg sy en ekstra række i den råhvide tråd under de andre elefanter.
  Held og lykke med det. :)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Nem broccoli/sellerisuppe med lakridsrapsolie (opskrift)

Her til aften fik jeg pludselig lyst til at prøve noget nyt til aftensmad, så jeg gik på jagt i køleskabet, og resultatet blev denne ret vellykkede suppe (hvis jeg selv skal sige det!). Den gled nu også fint ned hos både manden og den lille baryler :)


Ingredienser:
- 2 store løg
- rapsolie til stegning
- 1 knoldsellerihoved
- 1,5 L vand
- 1 broccolihoved
- 1 grøntsagsbouillonterning
- urtesalt (jeg sværger til den grønne Herbamare, det har jeg lært af min søde stedmor :)
- muskat, salt  & peber efter smag
- evt. lakridsrapsolie (eller trøffelolie som min mand er vild med, men som jeg ikke kan fordrage)
- evt. kød og/eller melboller

Fremgangsmåde:
Løgene skæres i grove stykker og svitses i en stor gryde. Knoldsellerien renses og skæres i tern og svitses kort sammen med løget. Vandet hældes over og bringes i kog. Broccolien skæres i stykker og tilsættes sammen med en grøntsagsboillonterning. Det hele koges godt mørt, hvorefter det blendes med en stavblender direkte i gryden. Herefte…

Zái jian Danmark ni hao Kina

Nej det er ikke bare en ferie... d. 4/3-2016 rykkede vi vores firkløver fra lille trygge Smørum op ved rødderne og rykkede til det uendeligt store, utroligt anderledes, vildt spændende, voldsomt komplicerede og ufatteligt støvede Kina. Mere præcis til industribyen Tianjin, syd-øst for Beijing, der indeholder så mange mennesker, at jeg bliver helt forpustet bare ved tanken. Hele 13 mio. mennesker!

Årsagen til hele balladen var et spændende jobtilbud til J, og da vi efter blot et halvt år med to fuldtidsjobs og to fuldtidsinstitutionsbørn allerede var ved at få nok at altid at have travlt og aldrig have tid til hinanden eller noget som helst, så var det en oplevelse vi simpelthen ikke havde lyst til at lade vores næser gå forbi.

Siden jeg for alvor aktivt brugte min blog er 'Hjemme hos Clemme' jo mere blevet til 'Hjemme hos hende der laver mad og vasker tøj!'. Først blev jeg gift med manden i mit liv, så fik vi Emil august '12 og efterfølgende kom Felix til juni …

Jeg bukker mig i støvet!

Jeg elsker at synge! Jeg har ikke noget særligt sangtalent, og har bestemt ikke en solo-stemme, men jeg har siden jeg var barn haft flere perioder, hvor jeg har sunget i kor. Da jeg sidste år igen var helt dårlig for at komme til at synge - andet end over opvasken - startede jeg sammen med en kollega/ven et kor på mit arbejde. Vi er i dag omkring 25 faste kormedlemmer (med vidt forskellig erfaring i at synge), og vi synger fast hver anden tirsdag. Uanset hvor træls en dag jeg har haft, og uanset hvor træt jeg er, når jeg møder til kor, smiler jeg altid efter to timer i godt selskab og med en masse sang. For man blir' glad i knolden af at synge :)

Men nok er "mit" kor blevet ganske gode på blot 1½ år, men jeg bukker mig i støvet, når jeg hører de talentfulde unger i PS22. Hvem der bare havde en brøkdel af deres talent.

Jeg er helt vild med den her video, har set/hørt den 30-40 gange de seneste uger. Forsangeren er ufattelig talentfuld, men endnu bedre, så tjek lige glæden h…