Gå videre til hovedindholdet

Det bedste er næsten duften!

- Posted using BlogPress from my iPhone
Eller er det bare mig ? Jeg er helt vild med duften af danske efterårsæbler, nænner næsten ikke at spise dem :)

Kommentarer

  1. Også mig. Sidder i skrivende stund med et holstener cox. Ah :)

    SvarSlet
  2. Dejligt at det ikke bare er mig :) Jeg har faktisk ikke spist det endnu, det står bare her ved siden af mig og dufter :)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)

Verdens dyreste garn

En kollega var for nylig i Grønland og var så sød at købe det her skønne nøgle garn med hjem til mig. Det dyreste nøgle jeg nogensinde har købt, men man er vel strikker med stort s...og t...og r og i og.....så det skulle jo prøves :) Det er faktisk ret spændende at læse om Moskusgarn. Jeg har fundet en god side her , med en masse spændende facts. Nu har jeg bare et problem, for skal jeg strikke noget af mit dyrebare nøgle - og i så fald hvad - eller skal det "bare" ligge til pynt ?? - Posted using BlogPress from my iPhone