Gå videre til hovedindholdet

Årets hæklede hue ?

Efter jeg sidste år viste denne hue, blev den produceret rigtig mange steder i blogland. Denne minder rigtig rigtig meget om, men både garn og opskrift er lidt anderledes. Måske den her også kan blive et vinterhit ?


Opskrift: Onion.
Garn: 100 g Superfine Merino fra Onion.
Hæklenål: 5 og 6.
Størrelse: Onesize, men den er faktisk lidt stor til mig, der ellers var meget tæt på at skulle betale øllerne, da vi fik målt til studenterhuer :) Så jeg vil overveje at få en pind ned i kanten næste gang.
Ny teknik: Nope.
Bemærkninger: Super super lækkert garn, der i forhold til sidste års version, er knap så varm (læs: mit hoved koger ikke helt så meget!). Men pasformsmæssigt kan jeg faktisk bedre li' den fra Hjemmet, de har bare fjernet deres opskrift fra nettet, og jeg kan pt. ikke finde mit print. Måske skulle jeg lave min egen version...

Kommentarer

  1. Ja øv den er væk. Klikkede lige omkring via dit link. Den er ellers superlækker og kende en stor pige her på matrikken der vil elske den.

    SvarSlet
  2. Åh, den er fin den hue! Men ØØØØØV at opskriften fra Hjemmet er væk, Jeg gad virkeligt gerne hækle en ellers:-(

    SvarSlet
  3. Hmm, jeg har foræret alle sidste års huer væk, men måske kan jeg alligevel lave en opskrift, jeg plejer at være ok til at hækledigte :) Det vil jeg se om jeg kan få tid til snart :)

    SvarSlet
  4. Ja det er super irriterende de har fjernet opskriften. Har også kigget i alle mine gemmere men kan ikke finde en jeg har udskrevet. Så hvis du nedskriver den, er jeg meget interesseret! :-)

    SvarSlet
  5. Det kunne være SUPER sejt, hvis du kunne....!

    SvarSlet
  6. Hejsa,
    jeg har nu ledt efter opskriften på flere blogs, da linket ingen steder virker, som du også har fundet ud af.
    Nu har jeg søgt på hæklet hue på Hjemmets hjemmeside - og vupti - opskriften kommer frem!

    Her har du linket, som jeg håber virker :-9
    http://www.hjemmet.dk/haandarbejde/Hakling/Hakl-selv-Hue-i-muslingehakling/
    Bedste hilsner - og fed blog
    Birthe

    SvarSlet
  7. Ej hvor fedt Birthe, tusind tak for tippet, jeg skynder mig at fortælle det videre :)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Blogidentitetskrise!

Ja eller måske identitetskrise generelt!? Jeg kan ihvertfald slet ikke få mig selv til at passe ind i min blog i øjeblikket. Den er for rodet både grafisk og indholdsmæssigt... Måske hænger det sammen med min nylige status som mor - ja okay, knægten er lige blevet 7 mdr., men tiden flyver jo afsted - der gør, at Clemme ikke rigtig er min dominerende personlighed længere. Jeg er "bare" mor det meste af tiden! Misforstå mig ikke, jeg ELSKER min mor-status. Jeg har verdens dejligste søn (og ikke at forglemme verdens dejligste mand), og med hans ankomst har jeg fået adgang til en eksklusiv "klub", som jeg tidligere kun har været tilskuer til. Men Emil fylder stort set alt for tiden, og sådan synes jeg også, at det skal være - i en periode! Men nu når enden på barslen pludselig kan anes i det fjerne, føler jeg, det er på tide, at jeg får fundet Clemme frem fra skuffen og støvet hende lidt af. Jeg er overbevist om, at jeg er en bedre mor, kæreste/kone, veninde, søster...

Nem broccoli/sellerisuppe med lakridsrapsolie (opskrift)

Her til aften fik jeg pludselig lyst til at prøve noget nyt til aftensmad, så jeg gik på jagt i køleskabet, og resultatet blev denne ret vellykkede suppe (hvis jeg selv skal sige det!). Den gled nu også fint ned hos både manden og den lille baryler :) Ingredienser: - 2 store løg - rapsolie til stegning - 1 knoldsellerihoved - 1,5 L vand - 1 broccolihoved - 1 grøntsagsbouillonterning - urtesalt (jeg sværger til den grønne Herbamare, det har jeg lært af min søde stedmor :) - muskat, salt  & peber efter smag - evt. lakridsrapsolie (eller trøffelolie som min mand er vild med, men som jeg ikke kan fordrage) - evt. kød og/eller melboller Fremgangsmåde: Løgene skæres i grove stykker og svitses i en stor gryde. Knoldsellerien renses og skæres i tern og svitses kort sammen med løget. Vandet hældes over og bringes i kog. Broccolien skæres i stykker og tilsættes sammen med en grøntsagsboillonterning. Det hele koges godt mørt, hvorefter det blendes med en stavblender di...

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)