Gå videre til hovedindholdet

Et tosset projekt...

...men nu skulle det altså gøres. Lagerstatus på garnbeholdningen i min stue!

Her er et lille udpluk af herlighederne:



Ja, der er meget, men jeg er altså fuldstændig vild med garn, garn gør mig glad :)Det kan til tider bare godt blive lidt uoverskueligt...
Men nu er alt registreret i et excel-ark, med mærke, farve, mængde "på lager", løbelængde osv osv. Så nu er der ingen undskyldning for ikke at bruge af hjemmehosclemme-garnlageret. Strik for pokker!


Lille lettere skræmmende sidekommentar: det løb i alt op i 20,00 KILO garn - det er altså en del garnnøgler af 50 og 100 gram :) Og oven i det, er der så næsten en fyldt Ikea-pose med rester - og så liiiiige det her:

Et helt særligt og aldeles fantastisk "hjemmedyrket" nøgle garn jeg købte, da jeg var i Sydafrika i foråret. Det er indfarvet med rødbedesaft og løbelængden er ukendt. Damen der sad og spandt det kiggede meget underligt på mig, da jeg med mine sparsomme engelske strikke-gloser forsøgte at vriste lidt flere oplysninger ud af hende. Hun henviste til tavlen med strikkeprøver og mente, at jeg så nok selv kunne regne det ud!




Kommentarer

  1. He..he -20 kg garn :-)Det er nu dejligt, når man har orden på sit garn. Det ser da vildt spændende ud det sydafrikanske garn - hvad skal der strikkes af det?

    SvarSlet
  2. Det burde du vel også kunne, altså regne det ud, fnis!

    20 kg, ja det lyder jo af meget, men det er jo hurtigt brugt ;-)
    Jeg sidder og overvejer om jeg skulle lave en lille optælling på mit også, jeg skal alligevel snart til den årlige oprydning i garnskabet, fordi jeg liige er kommet til at købe lidt ekstra garn på den sidste tur til Fur - hmm måske :-)

    SvarSlet
  3. 20 kilo garn. Det er da en sjat. Nu kommer matematikeren op i mig. Hvis du bruger 500 g pr.bluse/trøje - er der til 40 trøjer.
    Så der er bare et at gøre: find strikkepindene frem og STRIK. Tihi. God fornøjelse.

    SvarSlet
  4. Det er sjovt at se dit 'hjemmedyrkede' nøgle garn fra Sydafrika. Hvor er det sjovt, at det er indfarvet med rødbedesaft og at løbelængden er ukendt ;-)
    Nu har du da garnlager til det næste års tid ;O)

    SvarSlet
  5. Irene og Madame: Jeg er så vild med det nøgle garn, at jeg aldrig tror, der skal strikkes noget af det. Tror bare det får en æresplads i den strikkekurv, jeg har arvet efter min mor :)

    Strikkeheksen: Jeg kan virkelig anbefale lageropgørelsen, det er en rigtig rar fornemmelse - og det forhindrer jo OVERHOVEDET ikke, at der kan komme nyt til :)

    Kisser: Jeg er glad for, at dit matematiker-gen regnede garnmængden om til trøjer. Det er meget sjovere end mit økonom-gen, der straks satte garnmængden om til kroner og ører :) Du godeste, jeg kunne jo være rejst jorden rundt for de penge!

    SvarSlet
  6. Mere end en Filimus garn!!!! Lækkert.. Og vi aftager gerne strik :-) Og du må gerne komme her med dit exelark - så kan du også få styr på mit garn :-)

    SvarSlet
  7. Og så er der folk, der synes at jeg har meget garn. Nu kan jeg da henvise til din blog - det er jo helt normalt :-) Når jeg får plads vil jeg også ha mit garn stående fremme - det hygger helt vildt.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Håber ikke han bliver bange...

Jeg har endelig fået monteret ham her til min (stadig ufødte - sagde hun noget utålmodigt!) nevø. Her er han nymonteret og uvasket, lidt spids i hovedet og med lånehalstørklæde: Og her er han så vasket og sød og rund og blød og meget slasket. Men hvis han nu får et rødt halstørklæde, mon så ikke han bliver lidt mere rank i nakken :) Jeg har faktisk allerede knyttet mig til ham, så må vist hellere snart få ham afleveret til de kommende forældre, så separationen ikke bliver for hård for mig, hehe. Jeg håber dog ikke nevøen bliver bange for bamse, for han er faktisk 2-3 gange større end en baby! Meeeen, mon ikke der snarere bliver tale om en bedstebamse :) Opskrift: Bamse fra Britta WilfertGarn: Et eller andet dyrt og lækkert fra Wilferts - har pt. fjumset mærket væk! Pind: 7 Størrelse: Han findes kun i stor :) Ny teknik: Tja, hvis det tæller at skulle "brodere" øjne, næse og mund! Bemærkninger: Super at han kan tåle at ryge i maskinen, når han forventeligt kommer til at funger

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)