Gå videre til hovedindholdet

Rituel afbrænding!?

Disse to små trøjer har længe ligget på bunden af min gamle dragkiste (som har været min mors og i 70'erne var orange, og før det var min mormors. Men som i mange år har været min og i dag er hvid), men nu tager jeg mig altså sammen og kyler dem ud. For hver gang jeg støder på dem, bryder jeg enten ud i spontane latterkramper, eller også bliver jeg arrig.

Jeg fatter simpelthen ikke, hvordan den kan være så meget bredere i den ene side end i den anden. Min absolut eneste undskyldning er, at det nok var et af de første projekter jeg for snart mange år siden strikkede efter en opskrift og helt uden hjælp. Men jeg overvejer alvorligt om jeg havde en kæp i øret da jeg strikkede den, for jeg ved da virkelig ikke hvad den ligner :) Det eneste jeg kan glæde mig over ved den er, at den er et tydeligt bevis på, hvor meget bedre jeg er blevet til at strikke regelmæssigt.


Den her er der til gengæld ikke nogen undskyldning for. Jeg strikkede den en gang sidste år, men da jeg for nogle måneder siden fik kigget nærmere på den, gik det op for mig, at der er 2½ cm forskel i længden på forstykkerne. Jeg skal simpelthen holde op med at drikke af natpotten!

Begge projekter har potentiale til at komme med strikketanterne til Fanø, når vi har næste strikkeweekend. Så kan de nemlig blive brændt!!!

Og det kan de i øvrigt blive sammen med den her:
Den tog mig ikke ret lang tid at lave en gang i vinter og med et par små gule blomster som knapper, var den nu blevet rigtig sød. I dag røg den endelig med i vaskemaskinen, og så glemte jeg endnu en gang, at der er kommet ny vaskemaskine i vaskekælderen ,og at den centrifugerer ret hårdt. Så nu ser den lille cardigan sådan ud:


Flot Trine, virkelig flot!

Kommentarer

  1. Uuuupppps nogle gange, så vokser målebåndet :-)
    Strikkefastheden er meget afhængig af humør, så når du strikker med tykt garn, kan der nemt blive forskelle på flere cm. Første forstykker er blevet stramt fordi du har koncentreret dig om opskriften, ved nr to har du mere styr på det og slapper af, så bliver strikkefastheden løsere. Ellers har det været gyserfilm ved nr 1 og komedie ved nr 2.

    Næh ud med det, der ikke dur. Men lad være med at smide det på bålet, brændt uld lugter frygteligt. Gid det var mig, der skulle på strikkefestival på Fanø,

    SvarSlet
  2. Clemme, hvor er det bare i orden at finde noget frem, som er det første du har lavet.. det er så tydeligt at man er blevet bedre.. og hvor bliver man glad.. Og hvor du dog er flittig.. og hurtig... Rigtig god weekend..

    SvarSlet
  3. Strikkeforsker: Hmm, faktisk tror jeg mit største problem er, at jeg overhovedet ikke kan koncentrere mig om strik, hvis der enten er noget spændende i fjernsynet, eller hvis jeg er sammen med mine strikketanter :) Så glemmer jeg at tage ind/ud halvdelen af gangene og så tro pokker at tingene ikke bliver symmetriske :) Jeg er ellers normalt rimelig god til at multitaske - faktisk lever jeg af at være god til at multitaske - men når jeg strikker, skal der altså helst ikke foregå så meget andet :)

    Christina: Tak og god weekend i lige måde :)

    SvarSlet
  4. Ja, det bedste, du kan gøre er at fokusere på, at du er blevet MEGET bedre - og så glemme alt om multitasking i forbindelse med strik, med mindre, det er et MEGET enkelt projekt, f.eks. en kvadratisk grydelap ;-)

    Ud med skidtet, men som strikkeforsker vil jeg bestemt heller ikke anbefale, at du brænder det af :-)

    SvarSlet
  5. Hov hov, nu ikke så fræk, hehe ;) Jeg kunne da sagtens glemme et par masker på en kvadratisk grydelap, hvis der var nogen der talte til mig midt i kampens hede :)

    Hmmph, kan ligesom høre at jeg skal have fundet en alternativ afstraffelsesmetode til kiksede strikkeprojekter! Det må jeg lige tænke nærmere over, for det er ikke helt tilfredsstillende bare at smide det i skraldespanden :)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Håber ikke han bliver bange...

Jeg har endelig fået monteret ham her til min (stadig ufødte - sagde hun noget utålmodigt!) nevø. Her er han nymonteret og uvasket, lidt spids i hovedet og med lånehalstørklæde: Og her er han så vasket og sød og rund og blød og meget slasket. Men hvis han nu får et rødt halstørklæde, mon så ikke han bliver lidt mere rank i nakken :) Jeg har faktisk allerede knyttet mig til ham, så må vist hellere snart få ham afleveret til de kommende forældre, så separationen ikke bliver for hård for mig, hehe. Jeg håber dog ikke nevøen bliver bange for bamse, for han er faktisk 2-3 gange større end en baby! Meeeen, mon ikke der snarere bliver tale om en bedstebamse :) Opskrift: Bamse fra Britta WilfertGarn: Et eller andet dyrt og lækkert fra Wilferts - har pt. fjumset mærket væk! Pind: 7 Størrelse: Han findes kun i stor :) Ny teknik: Tja, hvis det tæller at skulle "brodere" øjne, næse og mund! Bemærkninger: Super at han kan tåle at ryge i maskinen, når han forventeligt kommer til at funger

For mange valgmuligheder!

Den beslutning er jeg slet slet ikke i stand til at træffe endnu :)