Gå videre til hovedindholdet

Lidt ekstra til den lille skubsak :)

Når man nu har verdens lækreste nevø, så er det jo et must, at han er velforsynet med fasters hjemmestrik :) - når han blir' ældre, kommer han sikkert til at hade det :/ Men da han 1. januar 2010 kunne fejre sin 1/4 års fødselsdag, var det jo oplagt, lige at sende en lille pakke afsted til ham indeholdende:
Vesten er en skøn gentagelse, denne gang dog strikket i Arwetta. Knapperne fandt jeg i gemmerne. Jeg gider normalt ikke rigtig strikke hagesmække, men de små overskuelige projekter passede perfekt til mit snotfyldte hoved, da jeg var hensat til min sofa mellem jul og nytår. Suttesnoren er hæklet og inspireret af Glaphusets fine opskift. Den blev dog snarere hæklet lidt på slum. Knappen på suttesnoren er også fra gemmerne, faktisk de gemmer som jeg har arvet efter min mormor, så mon den ikke en gang har siddet på en af min morfars frakker. Det er da en lidt hyggelig tanke :)

Kommentarer

  1. Skønne ting til den lille nevø :-) Jeg er helt sikker på at hans Mor elsker dine gaver :-)

    SvarSlet
  2. Hej Trine.

    Uh nogle fine sager du har lavet til din nevø, dem både han og moderen glade for :o) Sjovt du har lavet suttekæden. Jeg synes de vokser i længden i takt med de blir brugt, så jeg er begyndt at lave dem kortere :o) Hyggeligt er det i hvert fald at din morfars frakkeknap kommer "til ære" igen :o)

    SvarSlet
  3. Hej igen Trine - det ser da ud til det lykkedes dig at få 3 kolonner - perfekt :-) Melder mig som fast læser herinde så jeg kan følge dig fremover :-) Ville virkelig ønske jeg kunne give mine børn sådan en vest wauw...men mit niveau er kun lige begyndt på glatstrik :-) Kh. Mette

    SvarSlet
  4. Hej Trine

    Tak for din kommentar på min blog.
    Det varmer.

    kh Gitte

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Håber ikke han bliver bange...

Jeg har endelig fået monteret ham her til min (stadig ufødte - sagde hun noget utålmodigt!) nevø. Her er han nymonteret og uvasket, lidt spids i hovedet og med lånehalstørklæde: Og her er han så vasket og sød og rund og blød og meget slasket. Men hvis han nu får et rødt halstørklæde, mon så ikke han bliver lidt mere rank i nakken :) Jeg har faktisk allerede knyttet mig til ham, så må vist hellere snart få ham afleveret til de kommende forældre, så separationen ikke bliver for hård for mig, hehe. Jeg håber dog ikke nevøen bliver bange for bamse, for han er faktisk 2-3 gange større end en baby! Meeeen, mon ikke der snarere bliver tale om en bedstebamse :) Opskrift: Bamse fra Britta WilfertGarn: Et eller andet dyrt og lækkert fra Wilferts - har pt. fjumset mærket væk! Pind: 7 Størrelse: Han findes kun i stor :) Ny teknik: Tja, hvis det tæller at skulle "brodere" øjne, næse og mund! Bemærkninger: Super at han kan tåle at ryge i maskinen, når han forventeligt kommer til at funger

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)