Gå videre til hovedindholdet

Pludder pladder

Eller faktisk bare et par små pludderbukser. Mønsteret er af Sys Fredens og garnet er fra hendes netshop Fandango. Resultatet er skønt :) Eneste ændring jeg har lavet er, at konvertere to cm glatstrik om til rib på "smækken". Knapperne er fra mormors gemmer og er pt kun lagt løst på, da kønnet på modtageren evt. kan få indflydelse på det endelige valg.




- Posted using BlogPress from my iPhone

Kommentarer

  1. Enig, de er rigtig søde :-)

    SvarSlet
  2. De er da totalt kære :-) Hvad for noget garn er det lavet i?

    SvarSlet
  3. De er rigtig dejlige...jeg havde planlagt dem til "amagerpigen" , men hendes mor var ikke sååå begejstret...men jeg strikker dem nok alligevel.

    SvarSlet
  4. Hold kæft hvor er de dejligt. Skønne, jeg har netop set dem idag, i en butik i Hillerød

    SvarSlet
  5. Sikke et heldigt lille barn, der skal få lov at få dem på, på et tidspunkt. Kh LIne

    SvarSlet
  6. Uh, de er så fine. Strikkede dem også til min pige i sin tid. Vildt hyggeligt projekt!

    SvarSlet
  7. Tak alle sammen :)
    Lykke - garnet hedder vist bare Alpaca. Firmaet kan jeg ikke huske, men det er det man køber her: http://www.fandango-shop.dk/shop/16-pludderbukser-1647p.html

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Håber ikke han bliver bange...

Jeg har endelig fået monteret ham her til min (stadig ufødte - sagde hun noget utålmodigt!) nevø. Her er han nymonteret og uvasket, lidt spids i hovedet og med lånehalstørklæde: Og her er han så vasket og sød og rund og blød og meget slasket. Men hvis han nu får et rødt halstørklæde, mon så ikke han bliver lidt mere rank i nakken :) Jeg har faktisk allerede knyttet mig til ham, så må vist hellere snart få ham afleveret til de kommende forældre, så separationen ikke bliver for hård for mig, hehe. Jeg håber dog ikke nevøen bliver bange for bamse, for han er faktisk 2-3 gange større end en baby! Meeeen, mon ikke der snarere bliver tale om en bedstebamse :) Opskrift: Bamse fra Britta WilfertGarn: Et eller andet dyrt og lækkert fra Wilferts - har pt. fjumset mærket væk! Pind: 7 Størrelse: Han findes kun i stor :) Ny teknik: Tja, hvis det tæller at skulle "brodere" øjne, næse og mund! Bemærkninger: Super at han kan tåle at ryge i maskinen, når han forventeligt kommer til at funger

For mange valgmuligheder!

Den beslutning er jeg slet slet ikke i stand til at træffe endnu :)