Gå videre til hovedindholdet

Fanø strikkefestival i glimt

Fanø er for mig et af de skønneste steder i verden, og som passioneret strikker, er det derfor næsten en selvfølge, at jeg skal deltage i Strikkefestivalen. Jeg er vildt imponeret over så meget festivalen er vokset i den relativt korte tid, den har eksisteret. Men som mange andre har givet udtryk for, så kunne årets rammer omkring festivalen ikke rigtig bære det store antal besøgende. Det er virkelig trist, hvis et sådan initiativ drukner i sin egen succes, så jeg håber meget, at Festivalen bliver gentaget i nytænkte rammer.
Men dermed ikke sagt, at jeg ikke havde en fantastisk weekend :) Selvom der manglede en enkelt strikketante (som for få uger siden fødte en lækker lille (strikketante-)pige) i huset i Sønderho, så var det skønt med en masse tøsehygge oven på en travl arbejdsperiode. Og så var jeg jo tilmeldt et par inspirerende workshops, så weekenden forsvandt på hvad der føltes som få minutter.
Workshop i flerfarvestrikketeknikker med Louise Klindt. Lidt ny teori kunne få selv de virkelig garvede strikkere til at skulle holde tungen lige i munden :)

Skøn frokost i solen i gårdhaven på Nanas Stue i Sønderho, men resultatet af min garnfarvningsworkshop tørrede.

Eftermiddagshygge i haven. Strik, sol og blå colaer er en genial blanding. Den lille strikketante på mit skød var på trods af sine kun 2,5 år allerede til sin anden strikkefestival på Fanø :)
Helt fantastisk workshop om farvning af garn afholdt hjemme privat hos Hiroko Folkmann Drost. Hiroko er helt fantastisk sød og dygtig, og jeg håber, at hendes workshop vil blive gentaget som en heldagsworkshop.

Der skal træffes svære valg, når der er så mange farvemuligheder :)

Kommentarer

  1. En bette hilsen fra den anden side af farvebordet.. det var godt nok meget hyggeligt og udbytterigt.

    SvarSlet
  2. Hej Laila, hvor sjovt at du lige var der :) Så har jeg måske mødt dig i blogland, siden jeg syntes du virkede bekendt :)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Håber ikke han bliver bange...

Jeg har endelig fået monteret ham her til min (stadig ufødte - sagde hun noget utålmodigt!) nevø. Her er han nymonteret og uvasket, lidt spids i hovedet og med lånehalstørklæde: Og her er han så vasket og sød og rund og blød og meget slasket. Men hvis han nu får et rødt halstørklæde, mon så ikke han bliver lidt mere rank i nakken :) Jeg har faktisk allerede knyttet mig til ham, så må vist hellere snart få ham afleveret til de kommende forældre, så separationen ikke bliver for hård for mig, hehe. Jeg håber dog ikke nevøen bliver bange for bamse, for han er faktisk 2-3 gange større end en baby! Meeeen, mon ikke der snarere bliver tale om en bedstebamse :) Opskrift: Bamse fra Britta WilfertGarn: Et eller andet dyrt og lækkert fra Wilferts - har pt. fjumset mærket væk! Pind: 7 Størrelse: Han findes kun i stor :) Ny teknik: Tja, hvis det tæller at skulle "brodere" øjne, næse og mund! Bemærkninger: Super at han kan tåle at ryge i maskinen, når han forventeligt kommer til at funger

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)