Gå videre til hovedindholdet

Min skønne frække Frida :)

Så fik jeg endelig mødt min frække Frida, som til dagligt bor sammen med Frej hos min veninde Tina :)

Jeg er fuldstændig vild med de to alpaka-kræ. De var lidt nervøse pga. mange mennesker, men de gik fint tur med os i sneen :) De bevæger sig helt fantastisk og deres pels er ufattelig tyk, jeg klukker lidt ved tanken om en nyklippet alpaka - kan forestille mig, at det er et lige så ynkeligt syn som en våd kat :)

Kommentarer

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

For mange valgmuligheder!

Den beslutning er jeg slet slet ikke i stand til at træffe endnu :)

Stinestregen er boligløs!

Stine fra StineStregen bliver hjemløs fra 1. maj - kender du nogen, der udlejer en lejlighed i Århus C? Så kontakt Stine. Læs mere her.