Gå videre til hovedindholdet

En stor kamel!

Ja sådan én har jeg måttet sluge i dag. Efter en snak med både min jordemoder, min kiropraktor og til sidst i dag min læge, måtte jeg i dag tage en delvis sygemelding fra mit arbejde pga. mit møg-bækken. Det er fanme en stor kamel. Mit arbejde har altid været en kæmpe del af min identitet, og jeg har altid arbejdet rigtig meget, så erkendelsen af, at mit skrog simpelthen ikke kan holde til det, samtidig med at Nubbi vokser inde i mig, er rigtig rigtig svær. Men selvom jeg har tudet en del i dag, siger min mavefornemmelse mig alligevel, at det er den rigtige beslutning. Der er ingen tvivl i mit hjerte om, at Nubbi kommer først.
Nu glæder jeg mig bare rigtig meget, til jeg forhåbentlig begynder at have lidt mindre ondt og måske kan sove lidt mere om natten, så jeg også får overskud til andet end arbejde og til at ligge på sofaen. Men indtil det overskud kommer, ligger jeg på sofaen og spekulerer på hvordan sådan en kamel egentlig ser ud:
Er det mon sådan en grim fætter her ?

Eller måske sådan én her ?
Det føltes mest som den første :/

Kommentarer

  1. :-))))))) stort knus....

    Og altså - jeg har altid fået at vide man kan spise en elefant, bare man tager den i små bider, mon ikke også det hjælper med kameler.....

    SvarSlet
  2. Når først du lige har fordøjet kamelen skal det hele nok gå Trine. Du har det jo elendigt nu, så du kan kun få det bedre med den beslutning, du har taget.
    Og arbejdet må lære at klare sig uden dig for en tid. Det skulle det jo under alle omstændigheder.
    Op med humøret Trine - humoren fejler da heldigvis ikke noget.
    Knus. Hedvig.

    SvarSlet
  3. Uanset hvordan den kamel ser ud, tror jeg det er en tør satan at få ned! Håber du får skyllet efter med rigeligt vand, så eftersmagen og kradsen hurtigt forsvinder.

    :-)

    SvarSlet
  4. Tak allesammen :) Jeg har det allerede lidt bedre med det :)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Blogidentitetskrise!

Ja eller måske identitetskrise generelt!? Jeg kan ihvertfald slet ikke få mig selv til at passe ind i min blog i øjeblikket. Den er for rodet både grafisk og indholdsmæssigt... Måske hænger det sammen med min nylige status som mor - ja okay, knægten er lige blevet 7 mdr., men tiden flyver jo afsted - der gør, at Clemme ikke rigtig er min dominerende personlighed længere. Jeg er "bare" mor det meste af tiden! Misforstå mig ikke, jeg ELSKER min mor-status. Jeg har verdens dejligste søn (og ikke at forglemme verdens dejligste mand), og med hans ankomst har jeg fået adgang til en eksklusiv "klub", som jeg tidligere kun har været tilskuer til. Men Emil fylder stort set alt for tiden, og sådan synes jeg også, at det skal være - i en periode! Men nu når enden på barslen pludselig kan anes i det fjerne, føler jeg, det er på tide, at jeg får fundet Clemme frem fra skuffen og støvet hende lidt af. Jeg er overbevist om, at jeg er en bedre mor, kæreste/kone, veninde, søster...

Nem broccoli/sellerisuppe med lakridsrapsolie (opskrift)

Her til aften fik jeg pludselig lyst til at prøve noget nyt til aftensmad, så jeg gik på jagt i køleskabet, og resultatet blev denne ret vellykkede suppe (hvis jeg selv skal sige det!). Den gled nu også fint ned hos både manden og den lille baryler :) Ingredienser: - 2 store løg - rapsolie til stegning - 1 knoldsellerihoved - 1,5 L vand - 1 broccolihoved - 1 grøntsagsbouillonterning - urtesalt (jeg sværger til den grønne Herbamare, det har jeg lært af min søde stedmor :) - muskat, salt  & peber efter smag - evt. lakridsrapsolie (eller trøffelolie som min mand er vild med, men som jeg ikke kan fordrage) - evt. kød og/eller melboller Fremgangsmåde: Løgene skæres i grove stykker og svitses i en stor gryde. Knoldsellerien renses og skæres i tern og svitses kort sammen med løget. Vandet hældes over og bringes i kog. Broccolien skæres i stykker og tilsættes sammen med en grøntsagsboillonterning. Det hele koges godt mørt, hvorefter det blendes med en stavblender di...

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)