Gå videre til hovedindholdet

Aaaahhhh...

...en dejlig lørdag morgen på morgenpladsen i køkkenet, med solopgang uden for vinduet :)
J er netop sendt afsted på herreweekend, efter at jeg liiiige nåede at få morgenkaffe og smoothie proppet i ham. Nu har jeg 1½ time til at planlægge alle de projekter, der skal laves i aften og i morgen, når jeg kan rodde hele hytten til uden at herren får et kreachok, og så er det ellers afsted på perlekursus. Jeg er HELT VILDT spændt på, at se nærmere på alle de smukke perler jeg fik produceret i går :)
Jaja, de er ikke perfekte, men jeg er sindsygt fascineret af materialet, og jeg er virkelig imponeret over, så meget man kan nå at lære på bare 4 timers kursus. Nu gælder det bare træning træning træning !

Rigtig god weekend der ud i blogland :)

Kommentarer

 1. Det lyder bare vildt spændende. Det lyder også som om, det lige kunne være mig. Perlerne er flotte.

  God fornøjelse og god weekend.
  Kh Randi

  SvarSlet
 2. Det lyder hyggeligt, nyd din alene weekend :-)

  SvarSlet
 3. Hvor lyder det bare lækkert med sådan en krea-weekend!! Perlerne er SÅ fine!! God, god ide at tage på sådan et kursus :)

  SvarSlet
 4. Det ser fint ud, Trine - og jeg kan godt forstå din fascination af materialet. Er jo selv totalt tabt for omverdenen, når først der er tændt for brænderen. Har måttet indføre æggeur, så jeg ikke glemmer alt omkring mig ;)
  God fornøjelse med kursets 2. dag.

  KH Karina

  SvarSlet
 5. Hvor er de bare flotte, Trine. Fuldstændig lækre farver.

  KH
  Lis

  SvarSlet
 6. Hold op! Det smitter!! Både dit gode humør og lysten til at lege med glas :-)
  Og selv om man aldrig kan få for meget af det første, har jeg IKKE tid/plads/råd til at udvide repetoiret med endnu en krea-disciplin. Må nøjes med at glæde mig over dine resultater :-)

  SvarSlet
 7. Hold da helt op Trine hvor er de fantastiske de perler, hvor er du go´.
  DET kunne jeg sørme også godt tænke mig at prøve. Kan sagtens klemme en håndfuld "troldkugler" mere på mine armbånd;)
  Tak for din søde hilsen i anledning af min give away og 1 års fødselsdag.
  Stine:)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)

Status på mit Christel Seyfert sjal :)

På fem dage mellem jul og nytår nåede jeg faktisk hele 43 cm på mit sjal (minus den nederste blomst, som jeg jo strikkede i sommer). Det er jeg faktisk helt tilfreds med, og jeg er HELT VILD med farverne :) Men som I kan se på midten, har jeg haft lidt problemer med, at jeg strammer tråden på bagsiden lidt for meget. Det er gået op for mig, at det sker, når jeg bør skifte til en længere rundpind, hvilket også er årsagen til, at jeg ikke er kommet videre. Men nu har "min Pia" skaffet mig en rundpind på 100 cm, så nu er der faktisk ingen undskyldning for ikke at komme videre.... ....så det må jeg hellere komme snart, pt. har jeg bare liiiige gang i et par småprojekter, som jeg gerne vil have færdige :)