Gå videre til hovedindholdet

Aaaahhhh...

...en dejlig lørdag morgen på morgenpladsen i køkkenet, med solopgang uden for vinduet :)
J er netop sendt afsted på herreweekend, efter at jeg liiiige nåede at få morgenkaffe og smoothie proppet i ham. Nu har jeg 1½ time til at planlægge alle de projekter, der skal laves i aften og i morgen, når jeg kan rodde hele hytten til uden at herren får et kreachok, og så er det ellers afsted på perlekursus. Jeg er HELT VILDT spændt på, at se nærmere på alle de smukke perler jeg fik produceret i går :)
Jaja, de er ikke perfekte, men jeg er sindsygt fascineret af materialet, og jeg er virkelig imponeret over, så meget man kan nå at lære på bare 4 timers kursus. Nu gælder det bare træning træning træning !

Rigtig god weekend der ud i blogland :)

Kommentarer

 1. Det lyder bare vildt spændende. Det lyder også som om, det lige kunne være mig. Perlerne er flotte.

  God fornøjelse og god weekend.
  Kh Randi

  SvarSlet
 2. Det lyder hyggeligt, nyd din alene weekend :-)

  SvarSlet
 3. Hvor lyder det bare lækkert med sådan en krea-weekend!! Perlerne er SÅ fine!! God, god ide at tage på sådan et kursus :)

  SvarSlet
 4. Det ser fint ud, Trine - og jeg kan godt forstå din fascination af materialet. Er jo selv totalt tabt for omverdenen, når først der er tændt for brænderen. Har måttet indføre æggeur, så jeg ikke glemmer alt omkring mig ;)
  God fornøjelse med kursets 2. dag.

  KH Karina

  SvarSlet
 5. Hvor er de bare flotte, Trine. Fuldstændig lækre farver.

  KH
  Lis

  SvarSlet
 6. Hold op! Det smitter!! Både dit gode humør og lysten til at lege med glas :-)
  Og selv om man aldrig kan få for meget af det første, har jeg IKKE tid/plads/råd til at udvide repetoiret med endnu en krea-disciplin. Må nøjes med at glæde mig over dine resultater :-)

  SvarSlet
 7. Hold da helt op Trine hvor er de fantastiske de perler, hvor er du go´.
  DET kunne jeg sørme også godt tænke mig at prøve. Kan sagtens klemme en håndfuld "troldkugler" mere på mine armbånd;)
  Tak for din søde hilsen i anledning af min give away og 1 års fødselsdag.
  Stine:)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Håber ikke han bliver bange...

Jeg har endelig fået monteret ham her til min (stadig ufødte - sagde hun noget utålmodigt!) nevø. Her er han nymonteret og uvasket, lidt spids i hovedet og med lånehalstørklæde: Og her er han så vasket og sød og rund og blød og meget slasket. Men hvis han nu får et rødt halstørklæde, mon så ikke han bliver lidt mere rank i nakken :) Jeg har faktisk allerede knyttet mig til ham, så må vist hellere snart få ham afleveret til de kommende forældre, så separationen ikke bliver for hård for mig, hehe. Jeg håber dog ikke nevøen bliver bange for bamse, for han er faktisk 2-3 gange større end en baby! Meeeen, mon ikke der snarere bliver tale om en bedstebamse :) Opskrift: Bamse fra Britta WilfertGarn: Et eller andet dyrt og lækkert fra Wilferts - har pt. fjumset mærket væk! Pind: 7 Størrelse: Han findes kun i stor :) Ny teknik: Tja, hvis det tæller at skulle "brodere" øjne, næse og mund! Bemærkninger: Super at han kan tåle at ryge i maskinen, når han forventeligt kommer til at funger

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)