Gå videre til hovedindholdet

Aaaahhhh...

...en dejlig lørdag morgen på morgenpladsen i køkkenet, med solopgang uden for vinduet :)
J er netop sendt afsted på herreweekend, efter at jeg liiiige nåede at få morgenkaffe og smoothie proppet i ham. Nu har jeg 1½ time til at planlægge alle de projekter, der skal laves i aften og i morgen, når jeg kan rodde hele hytten til uden at herren får et kreachok, og så er det ellers afsted på perlekursus. Jeg er HELT VILDT spændt på, at se nærmere på alle de smukke perler jeg fik produceret i går :)
Jaja, de er ikke perfekte, men jeg er sindsygt fascineret af materialet, og jeg er virkelig imponeret over, så meget man kan nå at lære på bare 4 timers kursus. Nu gælder det bare træning træning træning !

Rigtig god weekend der ud i blogland :)

Kommentarer

  1. Det lyder bare vildt spændende. Det lyder også som om, det lige kunne være mig. Perlerne er flotte.

    God fornøjelse og god weekend.
    Kh Randi

    SvarSlet
  2. Det lyder hyggeligt, nyd din alene weekend :-)

    SvarSlet
  3. Hvor lyder det bare lækkert med sådan en krea-weekend!! Perlerne er SÅ fine!! God, god ide at tage på sådan et kursus :)

    SvarSlet
  4. Det ser fint ud, Trine - og jeg kan godt forstå din fascination af materialet. Er jo selv totalt tabt for omverdenen, når først der er tændt for brænderen. Har måttet indføre æggeur, så jeg ikke glemmer alt omkring mig ;)
    God fornøjelse med kursets 2. dag.

    KH Karina

    SvarSlet
  5. Hvor er de bare flotte, Trine. Fuldstændig lækre farver.

    KH
    Lis

    SvarSlet
  6. Hold op! Det smitter!! Både dit gode humør og lysten til at lege med glas :-)
    Og selv om man aldrig kan få for meget af det første, har jeg IKKE tid/plads/råd til at udvide repetoiret med endnu en krea-disciplin. Må nøjes med at glæde mig over dine resultater :-)

    SvarSlet
  7. Hold da helt op Trine hvor er de fantastiske de perler, hvor er du go´.
    DET kunne jeg sørme også godt tænke mig at prøve. Kan sagtens klemme en håndfuld "troldkugler" mere på mine armbånd;)
    Tak for din søde hilsen i anledning af min give away og 1 års fødselsdag.
    Stine:)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Blogidentitetskrise!

Ja eller måske identitetskrise generelt!? Jeg kan ihvertfald slet ikke få mig selv til at passe ind i min blog i øjeblikket. Den er for rodet både grafisk og indholdsmæssigt... Måske hænger det sammen med min nylige status som mor - ja okay, knægten er lige blevet 7 mdr., men tiden flyver jo afsted - der gør, at Clemme ikke rigtig er min dominerende personlighed længere. Jeg er "bare" mor det meste af tiden! Misforstå mig ikke, jeg ELSKER min mor-status. Jeg har verdens dejligste søn (og ikke at forglemme verdens dejligste mand), og med hans ankomst har jeg fået adgang til en eksklusiv "klub", som jeg tidligere kun har været tilskuer til. Men Emil fylder stort set alt for tiden, og sådan synes jeg også, at det skal være - i en periode! Men nu når enden på barslen pludselig kan anes i det fjerne, føler jeg, det er på tide, at jeg får fundet Clemme frem fra skuffen og støvet hende lidt af. Jeg er overbevist om, at jeg er en bedre mor, kæreste/kone, veninde, søster...

Nem broccoli/sellerisuppe med lakridsrapsolie (opskrift)

Her til aften fik jeg pludselig lyst til at prøve noget nyt til aftensmad, så jeg gik på jagt i køleskabet, og resultatet blev denne ret vellykkede suppe (hvis jeg selv skal sige det!). Den gled nu også fint ned hos både manden og den lille baryler :) Ingredienser: - 2 store løg - rapsolie til stegning - 1 knoldsellerihoved - 1,5 L vand - 1 broccolihoved - 1 grøntsagsbouillonterning - urtesalt (jeg sværger til den grønne Herbamare, det har jeg lært af min søde stedmor :) - muskat, salt  & peber efter smag - evt. lakridsrapsolie (eller trøffelolie som min mand er vild med, men som jeg ikke kan fordrage) - evt. kød og/eller melboller Fremgangsmåde: Løgene skæres i grove stykker og svitses i en stor gryde. Knoldsellerien renses og skæres i tern og svitses kort sammen med løget. Vandet hældes over og bringes i kog. Broccolien skæres i stykker og tilsættes sammen med en grøntsagsboillonterning. Det hele koges godt mørt, hvorefter det blendes med en stavblender di...

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)