Gå videre til hovedindholdet

Genialt redskab - vol III - pompon - DIY

De er altså smarte de her dimser fra Clover:
Flere størrelser :)
Rul rul ruuuul...
Klik!
Klip!
Bind!
Og vupti :)
Et styk pompon - eller duldul, som min bror ville have kaldt den :)
Den skal lige rettes lidt til, men i morgen viser jeg, hvad den skulle bruges til :)

Kommentarer

  1. Det kunne være jeg skulle anskaffe mig sådan en dims selvom jeg nu altid har været fint tilfreds med dem af pap.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)

Rigtig glædelig jul!

December kom og gik uden jeg nærmest nåede at blinke. Jeg nåede en smule krea, blandt andet i form af denne hue til min lille nisselømmel og en endnu mindre til en lille nisse, der var sat til at komme til verden i morgen :) Men bloggen er igen blevet forsømt :( Det må der laves om på i det nye år, hvor jeg også håber at kunne få reorganiseret lidt på bloggen, så jeg forhåbentlig genfinder lidt tid og inspiration til blogland... Indtil da ønsker jeg jer alle en rigtig glædelig jul :)