Gå videre til hovedindholdet

Min samlede perleskat fra weekendens kursus :)

Glas er et fantastisk materiale, se lige alle de smukke farver :)
Der er langt igen, til jeg kan lave en perfekt perle, ved andet end et tilfælde. Men her er alligevel et par af mine favoritter:
Og selvom de ikke rigtig kan bruges til noget, så synes jeg, at selv kiksene er dekorative.
En lysestage og en brevkniv - egentlig en meget fin måde at bevare sine første perler på :)
Ja jeg siger jo ikke, det er kønt, men når man nu f.eks. har en far, der højst kan svinge sig op til at ønske sig sokker, lommetørklæder eller tadaa...en ny negleklipper! Så kunne han da egentlig godt få en brevkniv på et tidspunkt :)

Kommentarer

 1. Jeg har også set, at man kan få både proptrækkere og samfundshjælpere til at montere perler på, så der er basis for julegaver til fædre mange år frem i tiden ;)

  Fine perler fra dit kursus!
  Jeg har ikke kunnet nænne til at skille mig af med mine første perler - nok mest fordi jeg vidste, at der snart ville komme flere, som de perlehungrende kunne få nogen af. Jeg var jo NØDT TIL at få eget værksted, da jeg havde været på kursus - og bare vent... Det bliver du måske også ;)
  Jeg har set glasværksteder placeret i camping- og skurvogne, haveskure, garager, kælder- og loftsrum... you name it, så selv om du bor i lejlighed, er der stadig masser af muligheder ;) Hvis du altså er lige så opslugt af glasset, som jeg blev.

  KH Karina

  SvarSlet
 2. Hehe, jeg er helt opslugt og VIL ha' eget værksted, skal bare lige ha' fundet en krog i lejligheden til det :)
  Tror heller ikke, jeg skiller mig af med de her perler, der er noget særligt ved, at det er de første :)

  SvarSlet
 3. Jeg synes nu det er godt gået og forstår godt din fascination når du er nået så langt efter blot et enkelt kursus. Hvad kan det ikke ende med når først du får tilegnet dig de tekniske detaljer?

  SvarSlet
 4. Åhhhh, hvor er de altså fine. ÆÆÆlsker farverne - de passer jo sjovt nok til et armbånd jeg har liggende...
  Super sejt at du er gået igang med det der, glæder mig til at se hvad det kan blive til.

  SvarSlet
 5. Jeg synes de er smukke dine perler, kiks eller ej og den brevkniv kan din far da kun blive glad for, hvem ville ikke det:) Jeg ville ønske, at jeg kunne finde tid til at lære at lave de fine glasperler, jeg tror det er et spændende tidsfordriv.

  SvarSlet
 6. Jeg vil snarere kalde det tidsstjæler end tidsfordriv :)

  SvarSlet
 7. Minder gevaldigt om en perlesamling jeg havde som barn. Jeg kunne sidde og sortere i dem i timevis og bare svælge i de fine farver. Sejt at du rent faktisk kan lave så fine ting :-)

  SvarSlet
 8. Å waw. Og ved du hvad det sjove er? Jeg synes måske næsten allerbedst om dem du kalde de kiksede, lidt som da jeg som barn samlede på glaspusternes affald fordi det var så smukt.

  SvarSlet
 9. Ej hvor lyder det sjovt at lave sine egne perler. Kunne jeg også rigtig godt tænke mig at prøve en dag ;)

  knus fra Tulle

  SvarSlet
 10. Super gevinst du har fået ud af kurset! Jeg har ikke set mine perler fra dag 2 endnu, men glæder mig! Er du forresten blevet tilmeldt kursus 2? Så ses vi igen til januar:-)

  Michelle

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Håber ikke han bliver bange...

Jeg har endelig fået monteret ham her til min (stadig ufødte - sagde hun noget utålmodigt!) nevø. Her er han nymonteret og uvasket, lidt spids i hovedet og med lånehalstørklæde: Og her er han så vasket og sød og rund og blød og meget slasket. Men hvis han nu får et rødt halstørklæde, mon så ikke han bliver lidt mere rank i nakken :) Jeg har faktisk allerede knyttet mig til ham, så må vist hellere snart få ham afleveret til de kommende forældre, så separationen ikke bliver for hård for mig, hehe. Jeg håber dog ikke nevøen bliver bange for bamse, for han er faktisk 2-3 gange større end en baby! Meeeen, mon ikke der snarere bliver tale om en bedstebamse :) Opskrift: Bamse fra Britta WilfertGarn: Et eller andet dyrt og lækkert fra Wilferts - har pt. fjumset mærket væk! Pind: 7 Størrelse: Han findes kun i stor :) Ny teknik: Tja, hvis det tæller at skulle "brodere" øjne, næse og mund! Bemærkninger: Super at han kan tåle at ryge i maskinen, når han forventeligt kommer til at funger

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)