Gå videre til hovedindholdet

Test af BoliglivDe er et hit :)

Kommentarer

 1. ja, jeg kunne da godt lige spise en, 2... 10 stykker af dine lækre kager. Ligner lidt dem jeg altid lavede sammen med min bedste veninde på "Fritteren". Noget med 100 gr sukker, 200 gr magarine og 300 gr mel.
  Stine:)

  SvarSlet
 2. De ser både lækre og helt prof ud :)

  Lidt ekstra til julens kagefad måske?
  Venlig hilsen og dejlig dag
  Henriette

  SvarSlet
 3. På trods af, at jeg allerede har bagt hvad der svarer til 6 portioner af kagerne, er der nærmest ikke nogen tilbage. Har haft en del med til et par arrangementer, og det er endnu ikke lykkedes mig, at have nogen med hjem igen :)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Håber ikke han bliver bange...

Jeg har endelig fået monteret ham her til min (stadig ufødte - sagde hun noget utålmodigt!) nevø. Her er han nymonteret og uvasket, lidt spids i hovedet og med lånehalstørklæde: Og her er han så vasket og sød og rund og blød og meget slasket. Men hvis han nu får et rødt halstørklæde, mon så ikke han bliver lidt mere rank i nakken :) Jeg har faktisk allerede knyttet mig til ham, så må vist hellere snart få ham afleveret til de kommende forældre, så separationen ikke bliver for hård for mig, hehe. Jeg håber dog ikke nevøen bliver bange for bamse, for han er faktisk 2-3 gange større end en baby! Meeeen, mon ikke der snarere bliver tale om en bedstebamse :) Opskrift: Bamse fra Britta WilfertGarn: Et eller andet dyrt og lækkert fra Wilferts - har pt. fjumset mærket væk! Pind: 7 Størrelse: Han findes kun i stor :) Ny teknik: Tja, hvis det tæller at skulle "brodere" øjne, næse og mund! Bemærkninger: Super at han kan tåle at ryge i maskinen, når han forventeligt kommer til at funger

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)