Gå videre til hovedindholdet

Test af BoliglivDe er et hit :)

Kommentarer

 1. ja, jeg kunne da godt lige spise en, 2... 10 stykker af dine lækre kager. Ligner lidt dem jeg altid lavede sammen med min bedste veninde på "Fritteren". Noget med 100 gr sukker, 200 gr magarine og 300 gr mel.
  Stine:)

  SvarSlet
 2. De ser både lækre og helt prof ud :)

  Lidt ekstra til julens kagefad måske?
  Venlig hilsen og dejlig dag
  Henriette

  SvarSlet
 3. På trods af, at jeg allerede har bagt hvad der svarer til 6 portioner af kagerne, er der nærmest ikke nogen tilbage. Har haft en del med til et par arrangementer, og det er endnu ikke lykkedes mig, at have nogen med hjem igen :)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

For mange valgmuligheder!

Den beslutning er jeg slet slet ikke i stand til at træffe endnu :)

Stinestregen er boligløs!

Stine fra StineStregen bliver hjemløs fra 1. maj - kender du nogen, der udlejer en lejlighed i Århus C? Så kontakt Stine. Læs mere her.