Gå videre til hovedindholdet

Test af BoliglivDe er et hit :)

Kommentarer

 1. ja, jeg kunne da godt lige spise en, 2... 10 stykker af dine lækre kager. Ligner lidt dem jeg altid lavede sammen med min bedste veninde på "Fritteren". Noget med 100 gr sukker, 200 gr magarine og 300 gr mel.
  Stine:)

  SvarSlet
 2. De ser både lækre og helt prof ud :)

  Lidt ekstra til julens kagefad måske?
  Venlig hilsen og dejlig dag
  Henriette

  SvarSlet
 3. På trods af, at jeg allerede har bagt hvad der svarer til 6 portioner af kagerne, er der nærmest ikke nogen tilbage. Har haft en del med til et par arrangementer, og det er endnu ikke lykkedes mig, at have nogen med hjem igen :)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)

Rigtig glædelig jul!

December kom og gik uden jeg nærmest nåede at blinke. Jeg nåede en smule krea, blandt andet i form af denne hue til min lille nisselømmel og en endnu mindre til en lille nisse, der var sat til at komme til verden i morgen :) Men bloggen er igen blevet forsømt :( Det må der laves om på i det nye år, hvor jeg også håber at kunne få reorganiseret lidt på bloggen, så jeg forhåbentlig genfinder lidt tid og inspiration til blogland... Indtil da ønsker jeg jer alle en rigtig glædelig jul :)