Gå videre til hovedindholdet

Test af Boligliv



De er et hit :)

Kommentarer

 1. ja, jeg kunne da godt lige spise en, 2... 10 stykker af dine lækre kager. Ligner lidt dem jeg altid lavede sammen med min bedste veninde på "Fritteren". Noget med 100 gr sukker, 200 gr magarine og 300 gr mel.
  Stine:)

  SvarSlet
 2. De ser både lækre og helt prof ud :)

  Lidt ekstra til julens kagefad måske?
  Venlig hilsen og dejlig dag
  Henriette

  SvarSlet
 3. På trods af, at jeg allerede har bagt hvad der svarer til 6 portioner af kagerne, er der nærmest ikke nogen tilbage. Har haft en del med til et par arrangementer, og det er endnu ikke lykkedes mig, at have nogen med hjem igen :)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)

Verdens dyreste garn

En kollega var for nylig i Grønland og var så sød at købe det her skønne nøgle garn med hjem til mig. Det dyreste nøgle jeg nogensinde har købt, men man er vel strikker med stort s...og t...og r og i og.....så det skulle jo prøves :) Det er faktisk ret spændende at læse om Moskusgarn. Jeg har fundet en god side her , med en masse spændende facts. Nu har jeg bare et problem, for skal jeg strikke noget af mit dyrebare nøgle - og i så fald hvad - eller skal det "bare" ligge til pynt ?? - Posted using BlogPress from my iPhone