Gå videre til hovedindholdet

Støt mødrehjælpen

For at minde mig selv om, at ikke alle har det så godt som jeg, har jeg meldt mig som fast bidragsyder. Altså helt ærligt, det drejer sig om et nøgle garn eller to mindre om måneden - det opdager jeg alligevel aldrig i det store puslespil! Meld dig til her :)

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

For mange valgmuligheder!

Den beslutning er jeg slet slet ikke i stand til at træffe endnu :)

Stinestregen er boligløs!

Stine fra StineStregen bliver hjemløs fra 1. maj - kender du nogen, der udlejer en lejlighed i Århus C? Så kontakt Stine. Læs mere her.