Gå videre til hovedindholdet

Kbh-Esbjerg = et sæt pulsvarmere

Hvor blev 2010 dog af !? Nå, men godt nytår i hvert fald :)
Det sidst afsluttede strikkeprojekt i 2010 blev disse dejligt varme pulsvarmere:
Garnet købte jeg hos Bindestuen til kreative dage i Fredericia. Samtidig købte jeg et par lækre firkantede strikkepinde i metal - og faktisk fik jeg også mundtligt opskriften til pulsvarmerne, men den havde jeg (naturligvis) glemt, da jeg endelig skulle i gang, så min opskrift finder du her. De firkantede strømpepinde var ganske rare at strikke på, men om det skal være dem frem for nogle andre fremover, har jeg ikke helt en mening om endnu...

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

For mange valgmuligheder!

Den beslutning er jeg slet slet ikke i stand til at træffe endnu :)

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)