Gå videre til hovedindholdet

Kbh-Esbjerg = et sæt pulsvarmere

Hvor blev 2010 dog af !? Nå, men godt nytår i hvert fald :)
Det sidst afsluttede strikkeprojekt i 2010 blev disse dejligt varme pulsvarmere:
Garnet købte jeg hos Bindestuen til kreative dage i Fredericia. Samtidig købte jeg et par lækre firkantede strikkepinde i metal - og faktisk fik jeg også mundtligt opskriften til pulsvarmerne, men den havde jeg (naturligvis) glemt, da jeg endelig skulle i gang, så min opskrift finder du her. De firkantede strømpepinde var ganske rare at strikke på, men om det skal være dem frem for nogle andre fremover, har jeg ikke helt en mening om endnu...

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Håber ikke han bliver bange...

Jeg har endelig fået monteret ham her til min (stadig ufødte - sagde hun noget utålmodigt!) nevø. Her er han nymonteret og uvasket, lidt spids i hovedet og med lånehalstørklæde: Og her er han så vasket og sød og rund og blød og meget slasket. Men hvis han nu får et rødt halstørklæde, mon så ikke han bliver lidt mere rank i nakken :) Jeg har faktisk allerede knyttet mig til ham, så må vist hellere snart få ham afleveret til de kommende forældre, så separationen ikke bliver for hård for mig, hehe. Jeg håber dog ikke nevøen bliver bange for bamse, for han er faktisk 2-3 gange større end en baby! Meeeen, mon ikke der snarere bliver tale om en bedstebamse :) Opskrift: Bamse fra Britta WilfertGarn: Et eller andet dyrt og lækkert fra Wilferts - har pt. fjumset mærket væk! Pind: 7 Størrelse: Han findes kun i stor :) Ny teknik: Tja, hvis det tæller at skulle "brodere" øjne, næse og mund! Bemærkninger: Super at han kan tåle at ryge i maskinen, når han forventeligt kommer til at funger

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)