Gå videre til hovedindholdet

Status på mit Christel Seyfert sjal :)

På fem dage mellem jul og nytår nåede jeg faktisk hele 43 cm på mit sjal (minus den nederste blomst, som jeg jo strikkede i sommer). Det er jeg faktisk helt tilfreds med, og jeg er HELT VILD med farverne :) Men som I kan se på midten, har jeg haft lidt problemer med, at jeg strammer tråden på bagsiden lidt for meget. Det er gået op for mig, at det sker, når jeg bør skifte til en længere rundpind, hvilket også er årsagen til, at jeg ikke er kommet videre. Men nu har "min Pia" skaffet mig en rundpind på 100 cm, så nu er der faktisk ingen undskyldning for ikke at komme videre....
....så det må jeg hellere komme snart, pt. har jeg bare liiiige gang i et par småprojekter, som jeg gerne vil have færdige :)

Kommentarer

 1. Wow! Det bliver intet mindre end fantastisk ;)

  SvarSlet
 2. Hvor er du sej ;)
  Det bliver super.
  Har et liggende som er gået i stå, måske ..

  Yt

  SvarSlet
 3. Hvor er det flot. Det må ha´været et stort arbejde med mønster og alle de farver.

  SvarSlet
 4. Hvor bliver det bare smukt og så er det jo dejligt, når man lærer noget nyt, der kan gøre ens arbejde endnu finere.
  God dag

  SvarSlet
 5. Smukt - og dejlige farver (meget klarere end den oprindelige pakke, syns jeg jeg ku se på dine tidligere billeder - godt valg!) KH Lisbeth

  SvarSlet
 6. Wow sikke et arbejde du har kastet dig ud i, jeg er ret vild den farvesammensætning du har valgt. Mon ikke at det falder på plads når de bliver vasket så det ikke rynker mere.

  Tillykke med den bærebare pc, den er jo ikke til at undvære.

  SvarSlet
 7. Sommer og sol og knaldrøde valmuer i en kornmark. Med udsigt til havet :-)
  Dejlig kontrast til tøvejrs-grå-dis-depressions-udsigten fra mit vindue. Tak!

  SvarSlet
 8. Tusind tak alle sammen, I motiverede mig lige til at komme igang igen i går aftes :) Men der er godt nok ved at være langt rundt på en omgang - og det bliver meeeeeget værre :)

  SvarSlet
 9. Wauw! Du har godt nok givet den en skalle! Det jer jo helt vildt, og det ser bare så fedt ud med de fantastiske farver, det ender med, at du må hænge den op på væggen, når du er færdig hehe
  Hmmm...jeg kommer da vist til at oppe mig, men ja, har jo også lige måttet skifte til rundpind 100, og der er bare langt rundt!

  SvarSlet
 10. Hold da kæft mand hvor bliver det flot!!! Godt gået!

  SvarSlet
 11. Wauuu, hvor er du sej.
  De er så flotte de sjaler, men har aldrig haft mod på at starte på et.
  Ved du at Cristel igen i år afholder Strikkefestival på Fanø? i september

  Stine:)

  SvarSlet
 12. Taaark :)

  Stine: Jep, der er strikkefestival d. 23.-25. september og jeg skal naturligvis der over med mine strikketanter :) Programmet udkommer først i februar og der er tilmelding til workshops fra 1. marts :) Håber vi ses der ovre :)

  SvarSlet
 13. Så flot det bliver - jeg har endnu til gode at strikke et Christel Seyfarth sjal - men det kommer nok :-) Det er SÅ smukke farver :-)

  SvarSlet
 14. Smukke farver på sjalet. Jeg er ved at strikke 2 store sjaler. Jeg håber, vi ses på Fanø - har bestilt sommerhus :)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Nem broccoli/sellerisuppe med lakridsrapsolie (opskrift)

Her til aften fik jeg pludselig lyst til at prøve noget nyt til aftensmad, så jeg gik på jagt i køleskabet, og resultatet blev denne ret vellykkede suppe (hvis jeg selv skal sige det!). Den gled nu også fint ned hos både manden og den lille baryler :)


Ingredienser:
- 2 store løg
- rapsolie til stegning
- 1 knoldsellerihoved
- 1,5 L vand
- 1 broccolihoved
- 1 grøntsagsbouillonterning
- urtesalt (jeg sværger til den grønne Herbamare, det har jeg lært af min søde stedmor :)
- muskat, salt  & peber efter smag
- evt. lakridsrapsolie (eller trøffelolie som min mand er vild med, men som jeg ikke kan fordrage)
- evt. kød og/eller melboller

Fremgangsmåde:
Løgene skæres i grove stykker og svitses i en stor gryde. Knoldsellerien renses og skæres i tern og svitses kort sammen med løget. Vandet hældes over og bringes i kog. Broccolien skæres i stykker og tilsættes sammen med en grøntsagsboillonterning. Det hele koges godt mørt, hvorefter det blendes med en stavblender direkte i gryden. Herefte…

Zái jian Danmark ni hao Kina

Nej det er ikke bare en ferie... d. 4/3-2016 rykkede vi vores firkløver fra lille trygge Smørum op ved rødderne og rykkede til det uendeligt store, utroligt anderledes, vildt spændende, voldsomt komplicerede og ufatteligt støvede Kina. Mere præcis til industribyen Tianjin, syd-øst for Beijing, der indeholder så mange mennesker, at jeg bliver helt forpustet bare ved tanken. Hele 13 mio. mennesker!

Årsagen til hele balladen var et spændende jobtilbud til J, og da vi efter blot et halvt år med to fuldtidsjobs og to fuldtidsinstitutionsbørn allerede var ved at få nok at altid at have travlt og aldrig have tid til hinanden eller noget som helst, så var det en oplevelse vi simpelthen ikke havde lyst til at lade vores næser gå forbi.

Siden jeg for alvor aktivt brugte min blog er 'Hjemme hos Clemme' jo mere blevet til 'Hjemme hos hende der laver mad og vasker tøj!'. Først blev jeg gift med manden i mit liv, så fik vi Emil august '12 og efterfølgende kom Felix til juni …

Jeg bukker mig i støvet!

Jeg elsker at synge! Jeg har ikke noget særligt sangtalent, og har bestemt ikke en solo-stemme, men jeg har siden jeg var barn haft flere perioder, hvor jeg har sunget i kor. Da jeg sidste år igen var helt dårlig for at komme til at synge - andet end over opvasken - startede jeg sammen med en kollega/ven et kor på mit arbejde. Vi er i dag omkring 25 faste kormedlemmer (med vidt forskellig erfaring i at synge), og vi synger fast hver anden tirsdag. Uanset hvor træls en dag jeg har haft, og uanset hvor træt jeg er, når jeg møder til kor, smiler jeg altid efter to timer i godt selskab og med en masse sang. For man blir' glad i knolden af at synge :)

Men nok er "mit" kor blevet ganske gode på blot 1½ år, men jeg bukker mig i støvet, når jeg hører de talentfulde unger i PS22. Hvem der bare havde en brøkdel af deres talent.

Jeg er helt vild med den her video, har set/hørt den 30-40 gange de seneste uger. Forsangeren er ufattelig talentfuld, men endnu bedre, så tjek lige glæden h…