Gå videre til hovedindholdet

Status på mit Christel Seyfert sjal :)

På fem dage mellem jul og nytår nåede jeg faktisk hele 43 cm på mit sjal (minus den nederste blomst, som jeg jo strikkede i sommer). Det er jeg faktisk helt tilfreds med, og jeg er HELT VILD med farverne :) Men som I kan se på midten, har jeg haft lidt problemer med, at jeg strammer tråden på bagsiden lidt for meget. Det er gået op for mig, at det sker, når jeg bør skifte til en længere rundpind, hvilket også er årsagen til, at jeg ikke er kommet videre. Men nu har "min Pia" skaffet mig en rundpind på 100 cm, så nu er der faktisk ingen undskyldning for ikke at komme videre....
....så det må jeg hellere komme snart, pt. har jeg bare liiiige gang i et par småprojekter, som jeg gerne vil have færdige :)

Kommentarer

 1. Wow! Det bliver intet mindre end fantastisk ;)

  SvarSlet
 2. Hvor er du sej ;)
  Det bliver super.
  Har et liggende som er gået i stå, måske ..

  Yt

  SvarSlet
 3. Hvor er det flot. Det må ha´været et stort arbejde med mønster og alle de farver.

  SvarSlet
 4. Hvor bliver det bare smukt og så er det jo dejligt, når man lærer noget nyt, der kan gøre ens arbejde endnu finere.
  God dag

  SvarSlet
 5. Smukt - og dejlige farver (meget klarere end den oprindelige pakke, syns jeg jeg ku se på dine tidligere billeder - godt valg!) KH Lisbeth

  SvarSlet
 6. Wow sikke et arbejde du har kastet dig ud i, jeg er ret vild den farvesammensætning du har valgt. Mon ikke at det falder på plads når de bliver vasket så det ikke rynker mere.

  Tillykke med den bærebare pc, den er jo ikke til at undvære.

  SvarSlet
 7. Sommer og sol og knaldrøde valmuer i en kornmark. Med udsigt til havet :-)
  Dejlig kontrast til tøvejrs-grå-dis-depressions-udsigten fra mit vindue. Tak!

  SvarSlet
 8. Tusind tak alle sammen, I motiverede mig lige til at komme igang igen i går aftes :) Men der er godt nok ved at være langt rundt på en omgang - og det bliver meeeeeget værre :)

  SvarSlet
 9. Wauw! Du har godt nok givet den en skalle! Det jer jo helt vildt, og det ser bare så fedt ud med de fantastiske farver, det ender med, at du må hænge den op på væggen, når du er færdig hehe
  Hmmm...jeg kommer da vist til at oppe mig, men ja, har jo også lige måttet skifte til rundpind 100, og der er bare langt rundt!

  SvarSlet
 10. Hold da kæft mand hvor bliver det flot!!! Godt gået!

  SvarSlet
 11. Wauuu, hvor er du sej.
  De er så flotte de sjaler, men har aldrig haft mod på at starte på et.
  Ved du at Cristel igen i år afholder Strikkefestival på Fanø? i september

  Stine:)

  SvarSlet
 12. Taaark :)

  Stine: Jep, der er strikkefestival d. 23.-25. september og jeg skal naturligvis der over med mine strikketanter :) Programmet udkommer først i februar og der er tilmelding til workshops fra 1. marts :) Håber vi ses der ovre :)

  SvarSlet
 13. Så flot det bliver - jeg har endnu til gode at strikke et Christel Seyfarth sjal - men det kommer nok :-) Det er SÅ smukke farver :-)

  SvarSlet
 14. Smukke farver på sjalet. Jeg er ved at strikke 2 store sjaler. Jeg håber, vi ses på Fanø - har bestilt sommerhus :)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Håber ikke han bliver bange...

Jeg har endelig fået monteret ham her til min (stadig ufødte - sagde hun noget utålmodigt!) nevø. Her er han nymonteret og uvasket, lidt spids i hovedet og med lånehalstørklæde: Og her er han så vasket og sød og rund og blød og meget slasket. Men hvis han nu får et rødt halstørklæde, mon så ikke han bliver lidt mere rank i nakken :) Jeg har faktisk allerede knyttet mig til ham, så må vist hellere snart få ham afleveret til de kommende forældre, så separationen ikke bliver for hård for mig, hehe. Jeg håber dog ikke nevøen bliver bange for bamse, for han er faktisk 2-3 gange større end en baby! Meeeen, mon ikke der snarere bliver tale om en bedstebamse :) Opskrift: Bamse fra Britta WilfertGarn: Et eller andet dyrt og lækkert fra Wilferts - har pt. fjumset mærket væk! Pind: 7 Størrelse: Han findes kun i stor :) Ny teknik: Tja, hvis det tæller at skulle "brodere" øjne, næse og mund! Bemærkninger: Super at han kan tåle at ryge i maskinen, når han forventeligt kommer til at funger

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)