Gå videre til hovedindholdet

Status på mit Christel Seyfert sjal :)

På fem dage mellem jul og nytår nåede jeg faktisk hele 43 cm på mit sjal (minus den nederste blomst, som jeg jo strikkede i sommer). Det er jeg faktisk helt tilfreds med, og jeg er HELT VILD med farverne :) Men som I kan se på midten, har jeg haft lidt problemer med, at jeg strammer tråden på bagsiden lidt for meget. Det er gået op for mig, at det sker, når jeg bør skifte til en længere rundpind, hvilket også er årsagen til, at jeg ikke er kommet videre. Men nu har "min Pia" skaffet mig en rundpind på 100 cm, så nu er der faktisk ingen undskyldning for ikke at komme videre....
....så det må jeg hellere komme snart, pt. har jeg bare liiiige gang i et par småprojekter, som jeg gerne vil have færdige :)

Kommentarer

 1. Wow! Det bliver intet mindre end fantastisk ;)

  SvarSlet
 2. Hvor er du sej ;)
  Det bliver super.
  Har et liggende som er gået i stå, måske ..

  Yt

  SvarSlet
 3. Hvor er det flot. Det må ha´været et stort arbejde med mønster og alle de farver.

  SvarSlet
 4. Hvor bliver det bare smukt og så er det jo dejligt, når man lærer noget nyt, der kan gøre ens arbejde endnu finere.
  God dag

  SvarSlet
 5. Smukt - og dejlige farver (meget klarere end den oprindelige pakke, syns jeg jeg ku se på dine tidligere billeder - godt valg!) KH Lisbeth

  SvarSlet
 6. Wow sikke et arbejde du har kastet dig ud i, jeg er ret vild den farvesammensætning du har valgt. Mon ikke at det falder på plads når de bliver vasket så det ikke rynker mere.

  Tillykke med den bærebare pc, den er jo ikke til at undvære.

  SvarSlet
 7. Sommer og sol og knaldrøde valmuer i en kornmark. Med udsigt til havet :-)
  Dejlig kontrast til tøvejrs-grå-dis-depressions-udsigten fra mit vindue. Tak!

  SvarSlet
 8. Tusind tak alle sammen, I motiverede mig lige til at komme igang igen i går aftes :) Men der er godt nok ved at være langt rundt på en omgang - og det bliver meeeeeget værre :)

  SvarSlet
 9. Wauw! Du har godt nok givet den en skalle! Det jer jo helt vildt, og det ser bare så fedt ud med de fantastiske farver, det ender med, at du må hænge den op på væggen, når du er færdig hehe
  Hmmm...jeg kommer da vist til at oppe mig, men ja, har jo også lige måttet skifte til rundpind 100, og der er bare langt rundt!

  SvarSlet
 10. Hold da kæft mand hvor bliver det flot!!! Godt gået!

  SvarSlet
 11. Wauuu, hvor er du sej.
  De er så flotte de sjaler, men har aldrig haft mod på at starte på et.
  Ved du at Cristel igen i år afholder Strikkefestival på Fanø? i september

  Stine:)

  SvarSlet
 12. Taaark :)

  Stine: Jep, der er strikkefestival d. 23.-25. september og jeg skal naturligvis der over med mine strikketanter :) Programmet udkommer først i februar og der er tilmelding til workshops fra 1. marts :) Håber vi ses der ovre :)

  SvarSlet
 13. Så flot det bliver - jeg har endnu til gode at strikke et Christel Seyfarth sjal - men det kommer nok :-) Det er SÅ smukke farver :-)

  SvarSlet
 14. Smukke farver på sjalet. Jeg er ved at strikke 2 store sjaler. Jeg håber, vi ses på Fanø - har bestilt sommerhus :)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Tilbage som aktiv blogger :)

Sådan en blog her gør én (læs: MIG) voldsomt opmærksom på, at tiden til tider bare racer afsted, uden at jeg så meget som når at få sat en fod ned. Og jo længere tid bloggen ligger stille, jo sværere er det at få gang i den igen - det problem tror jeg mange bloggere kender til. Men nu må det være slut, og jeg melder mig hermed tilbage under blogger-fanen :) Jeg har faktisk ikke været helt væk, for jeg har fulgt med hos jer andre, og til tider er det da også blevet til en kommentar. Nu håber jeg bare, at der stadig er nogen der læser med her hos mig. Jeg kan sagtens forstå, hvis nogen er blevet trætte af vente på et pip, så derfor er jeg også så meget mere taknemmelig for, at jeg på forunderligvis har fået flere læsere, mens jeg har ligget brak. Tak for det :) For brak var vel egentlig nærmest det der skete i januar og februar. J og jeg har nemlig endelig meldt os ind i de voksnes rækker, og venter vores første barn til august. Og nu tør jeg endelig råbe ud til verden, at jeg skal