Gå videre til hovedindholdet

Mit Christel Seyfert sjal - vol I

I sommer købte jeg dette fantastiske (sindsyge) projekt hos Christel Seyfert på Fanø. Jeg har sukket efter sådan èt i evigheder, men skubbet det væk, da jeg var nervøs for, at det ville blive til en UFO - en ret dyr UFO! Men ja, da jeg stod der sammen med Maria, var der altså ingen af os, der ku' la' vær' :)
Farverne er ikke dem, der normalt hører til kittet, men Christel gik aller nådigst med til, at jeg skiftede med en anden pakke garn :)
På ret kort tid strikkede jeg spidsen - to gange! - og så har det ellers ligget i skammekrogen helt ind til jul, da jeg blev vildt irriteret over opskriften... Jeg har to veninder - Maria og Dicte - der også har købt garn og opskrifter til Christel Seyfert-sjaler, og de tre opskrifter er meget forskellige. Faktisk hvis alle oplysningerne i de tre opskrifter blev sammenskrevet, ville det være en perfekt opskrift - lad det være en opfordring hvis du kigger forbi, Christel :)
Kurven med garnet har hele tiden stået, så jeg har kunnet se den og glædes over de skønne farver...og så jeg har fået dårlig samvittighed over ikke at komme videre...

Kommentarer

  1. uhh, de er SÅ smukke hendes sjaler. Jeg er desværre bange for at knække halsen på sådan et, så jeg drømmer videre. Håber du kommer godt i gang med dit, for det er uden tvivl arbejdet værd :-)

    SvarSlet
  2. God fornøjelse....kig evt. ind på sveriges stickförening.se de har indtil den 20. et sjal strikket på rundpind og viser med billeder hvordan man starter!! god fornøjelse, glæder mig til at se det videre forløb

    SvarSlet
  3. Jeg er misundelig! Hvor er det fantastisk at have evnerne til sådan et projekt! Jeg så lige min fasters for nylig, det er så imponerende strik! Hun var ikke kommet så langt, men du godeste det ser svært ud. Held og lykke med projektet, glæder mig til at se din udgave, er ret vild med dine farver!

    SvarSlet
  4. Jeg er jo faktisk kommet i gang, skal nok vise frem senere på dagen :) Tak Lavendel, jeg vil lige kigge på den instruktion, tror nemlig jeg vil lave et sjal på rundpind med mit eget mønster på et tidspunkt :)

    SvarSlet
  5. Det er meget smukke sjaler - jeg har ikke helt haft mod på det endnu:-) Glæder mig til at følge, hvordan det går:-)

    SvarSlet
  6. Smukke, smukke farver du har valgt. Det ser ud som om du har noget af en opgave foran dig...
    God fornøjelse.

    ~ Karina

    SvarSlet
  7. Wow - sikke skønne farver - og fantastisk billede - elsker garn... :) Glæder mig til at se resultatet :) Kh Dorte

    SvarSlet
  8. Det ser fantastisk flot ud og sikke et arbejde. Jeg glæder mig til at se det færdige resultat. Jeg nøjes med at strikke et par sokker i ny og næ.

    Kh Mette.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Håber ikke han bliver bange...

Jeg har endelig fået monteret ham her til min (stadig ufødte - sagde hun noget utålmodigt!) nevø. Her er han nymonteret og uvasket, lidt spids i hovedet og med lånehalstørklæde: Og her er han så vasket og sød og rund og blød og meget slasket. Men hvis han nu får et rødt halstørklæde, mon så ikke han bliver lidt mere rank i nakken :) Jeg har faktisk allerede knyttet mig til ham, så må vist hellere snart få ham afleveret til de kommende forældre, så separationen ikke bliver for hård for mig, hehe. Jeg håber dog ikke nevøen bliver bange for bamse, for han er faktisk 2-3 gange større end en baby! Meeeen, mon ikke der snarere bliver tale om en bedstebamse :) Opskrift: Bamse fra Britta WilfertGarn: Et eller andet dyrt og lækkert fra Wilferts - har pt. fjumset mærket væk! Pind: 7 Størrelse: Han findes kun i stor :) Ny teknik: Tja, hvis det tæller at skulle "brodere" øjne, næse og mund! Bemærkninger: Super at han kan tåle at ryge i maskinen, når han forventeligt kommer til at funger

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)