Gå videre til hovedindholdet

UPS

Skulle jo egentlig bare bestille en fotobog, men kom så også lige til at få dem her med i kurven :) Det er simpelthen ufatteligt så lidt ikke-danske bøger koster!
Der er ufattelig mange timers læsning i de her bøger og uendelig meget inspiration, jeg har allerede tilbragt mange timer tabt for omverdenen :) 

Kommentarer

  1. Uhm, sikke lækkerier! Rigtig god fornøjelse - jeg glæder mig til at følge, hvad du laver :)

    SvarSlet
  2. Hvor har du købt dem?
    Jeg fik en glasperlebog af min bror - og det er jo ren eyecandy...
    Ellers kan jeg varmt anbefale dette forum:

    www.lampworketc.com

    Her er også maaaange muligheder for at fortabe sig og blive klogere. Helt gratis.
    Det benyttede jeg selv meget, før jeg fik mit værksted installaret ;)

    KH Karina

    SvarSlet
  3. Du har helt ret, hvad man kan ...næsten få foræret på bogfronten!!!!!

    SvarSlet
  4. Karina - De er købt på Amazon.com, jeg gav under kr. 400 for de fire til sammen :) De to der ligger forrest er de bedste :) Jeg vil straks i aften ind og kigge på det forum du anbefaler :) Og ØV hvor er jeg altså misundelig på dit værksted...min kæreste har lovet at jeg også må få et værksted - NÅR vi har fået hus, som først er nogle år ude i fremtiden :/

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Nem broccoli/sellerisuppe med lakridsrapsolie (opskrift)

Her til aften fik jeg pludselig lyst til at prøve noget nyt til aftensmad, så jeg gik på jagt i køleskabet, og resultatet blev denne ret vellykkede suppe (hvis jeg selv skal sige det!). Den gled nu også fint ned hos både manden og den lille baryler :)


Ingredienser:
- 2 store løg
- rapsolie til stegning
- 1 knoldsellerihoved
- 1,5 L vand
- 1 broccolihoved
- 1 grøntsagsbouillonterning
- urtesalt (jeg sværger til den grønne Herbamare, det har jeg lært af min søde stedmor :)
- muskat, salt  & peber efter smag
- evt. lakridsrapsolie (eller trøffelolie som min mand er vild med, men som jeg ikke kan fordrage)
- evt. kød og/eller melboller

Fremgangsmåde:
Løgene skæres i grove stykker og svitses i en stor gryde. Knoldsellerien renses og skæres i tern og svitses kort sammen med løget. Vandet hældes over og bringes i kog. Broccolien skæres i stykker og tilsættes sammen med en grøntsagsboillonterning. Det hele koges godt mørt, hvorefter det blendes med en stavblender direkte i gryden. Herefte…

Jeg bukker mig i støvet!

Jeg elsker at synge! Jeg har ikke noget særligt sangtalent, og har bestemt ikke en solo-stemme, men jeg har siden jeg var barn haft flere perioder, hvor jeg har sunget i kor. Da jeg sidste år igen var helt dårlig for at komme til at synge - andet end over opvasken - startede jeg sammen med en kollega/ven et kor på mit arbejde. Vi er i dag omkring 25 faste kormedlemmer (med vidt forskellig erfaring i at synge), og vi synger fast hver anden tirsdag. Uanset hvor træls en dag jeg har haft, og uanset hvor træt jeg er, når jeg møder til kor, smiler jeg altid efter to timer i godt selskab og med en masse sang. For man blir' glad i knolden af at synge :)

Men nok er "mit" kor blevet ganske gode på blot 1½ år, men jeg bukker mig i støvet, når jeg hører de talentfulde unger i PS22. Hvem der bare havde en brøkdel af deres talent.

Jeg er helt vild med den her video, har set/hørt den 30-40 gange de seneste uger. Forsangeren er ufattelig talentfuld, men endnu bedre, så tjek lige glæden h…

Zái jian Danmark ni hao Kina

Nej det er ikke bare en ferie... d. 4/3-2016 rykkede vi vores firkløver fra lille trygge Smørum op ved rødderne og rykkede til det uendeligt store, utroligt anderledes, vildt spændende, voldsomt komplicerede og ufatteligt støvede Kina. Mere præcis til industribyen Tianjin, syd-øst for Beijing, der indeholder så mange mennesker, at jeg bliver helt forpustet bare ved tanken. Hele 13 mio. mennesker!

Årsagen til hele balladen var et spændende jobtilbud til J, og da vi efter blot et halvt år med to fuldtidsjobs og to fuldtidsinstitutionsbørn allerede var ved at få nok at altid at have travlt og aldrig have tid til hinanden eller noget som helst, så var det en oplevelse vi simpelthen ikke havde lyst til at lade vores næser gå forbi.

Siden jeg for alvor aktivt brugte min blog er 'Hjemme hos Clemme' jo mere blevet til 'Hjemme hos hende der laver mad og vasker tøj!'. Først blev jeg gift med manden i mit liv, så fik vi Emil august '12 og efterfølgende kom Felix til juni …