Gå videre til hovedindholdet

Småstrikkeri

Jeg har ikke rørt mit CF sjal, siden jeg viste det frem sidst, har ikke lige kunnet finde ro til at koncentrere mig om det. Men strikket blir' der da. Har lige lavet denne lille vest. Opskriften er fra Fandango, men jeg har strikket den i tweed fra Jorun garn.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

For mange valgmuligheder!

Den beslutning er jeg slet slet ikke i stand til at træffe endnu :)

Stinestregen er boligløs!

Stine fra StineStregen bliver hjemløs fra 1. maj - kender du nogen, der udlejer en lejlighed i Århus C? Så kontakt Stine. Læs mere her.