Gå videre til hovedindholdet

Workshop i hjemmefarvet garn :)

Har jo slet ikke fået lagt billeder ud fra Hirokos workshop på Fanø:
Det færdige resultat

Lækkert lækkert silkegarn. Jeg fik hældt lidt mere væske end det kunne suge på, så de grønne farver er desværre blevet lidt mere sammenblandede end jeg ønskede - men så er jeg jo den erfaring rigere :) 

Lækker lækker merino. Er faktisk ret tilfreds med resultatet. Aner bare ikke hvad jeg skal bruge 100 gram til!

Vores søde dygtige underviser Hiroko Folkmann Drost.

Det var lidt et cirkus med så mange mennesker i et rum, og mulighederne var mange :)

Sikke en farvelade :)

Stor koncentration :)

Se keglen i regnslag - men jeg lover, det virkede, jeg havde ikke en plet på mig. Hmm, måske skulle jeg gå i regnslag lidt oftere :D

Gang i den!
Lækker lækker uld.

Kommentarer

  1. Det ser rigtigt spændende ud!
    Hvad med at strikke en nessie fra ålerusen?

    SvarSlet
  2. Ov, det vil jeg da overveje :) Det er altså et fint mellemnavn du har, det har jeg også, og det kalder jeg faktisk mine smykker :)

    SvarSlet
  3. Ja ikke :-)
    Jeg har faktisk tænkt på at spørge dig, for jeg har en mistanke om at vi kunne være lidt i familie. Here goes:
    min morfar hed Ole Malm Clemmensen og kom fra bornholm. Han er i 90'erne nu. Han slettede Clemmensen og hedder nu kun Ole Malm. Ved du noget om det? Ku være sjovt.

    SvarSlet
  4. Altså det er jo lidt pudsigt, for jeg skulle efter sigende have mit Clemmensen fra min farfars del af familien, men mit Malm skulle efter sigende stamme fra Bornholm. Min far har altid sagt, at min farmors far var postmester i Rønne :) Jeg aner ikke om det passer, men det er da pudsigt :) Jeg må lige høre min far, om han kan nogle navne. Jeg har aldrig kendt min farmor, så jeg kan faktisk pt. slet ikke huske hendes navn :s Det vender jeg lige tilbage med :)

    SvarSlet
  5. Super. Det er da lidt spændende. du kan skrive på min mail: elsebethmalm(a)gmail.com

    SvarSlet
  6. ja, jeg var meget koncenteret :D

    God weekend!

    SvarSlet
  7. Det ser ud som om det var en rigtig fed workshop - det gad jeg godt at prøve :-)

    SvarSlet
  8. Det var altså også virkelig sjovt :)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Håber ikke han bliver bange...

Jeg har endelig fået monteret ham her til min (stadig ufødte - sagde hun noget utålmodigt!) nevø. Her er han nymonteret og uvasket, lidt spids i hovedet og med lånehalstørklæde: Og her er han så vasket og sød og rund og blød og meget slasket. Men hvis han nu får et rødt halstørklæde, mon så ikke han bliver lidt mere rank i nakken :) Jeg har faktisk allerede knyttet mig til ham, så må vist hellere snart få ham afleveret til de kommende forældre, så separationen ikke bliver for hård for mig, hehe. Jeg håber dog ikke nevøen bliver bange for bamse, for han er faktisk 2-3 gange større end en baby! Meeeen, mon ikke der snarere bliver tale om en bedstebamse :) Opskrift: Bamse fra Britta WilfertGarn: Et eller andet dyrt og lækkert fra Wilferts - har pt. fjumset mærket væk! Pind: 7 Størrelse: Han findes kun i stor :) Ny teknik: Tja, hvis det tæller at skulle "brodere" øjne, næse og mund! Bemærkninger: Super at han kan tåle at ryge i maskinen, når han forventeligt kommer til at funger

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)