Gå videre til hovedindholdet

Workshop i hjemmefarvet garn :)

Har jo slet ikke fået lagt billeder ud fra Hirokos workshop på Fanø:
Det færdige resultat

Lækkert lækkert silkegarn. Jeg fik hældt lidt mere væske end det kunne suge på, så de grønne farver er desværre blevet lidt mere sammenblandede end jeg ønskede - men så er jeg jo den erfaring rigere :) 

Lækker lækker merino. Er faktisk ret tilfreds med resultatet. Aner bare ikke hvad jeg skal bruge 100 gram til!

Vores søde dygtige underviser Hiroko Folkmann Drost.

Det var lidt et cirkus med så mange mennesker i et rum, og mulighederne var mange :)

Sikke en farvelade :)

Stor koncentration :)

Se keglen i regnslag - men jeg lover, det virkede, jeg havde ikke en plet på mig. Hmm, måske skulle jeg gå i regnslag lidt oftere :D

Gang i den!
Lækker lækker uld.

Kommentarer

  1. Det ser rigtigt spændende ud!
    Hvad med at strikke en nessie fra ålerusen?

    SvarSlet
  2. Ov, det vil jeg da overveje :) Det er altså et fint mellemnavn du har, det har jeg også, og det kalder jeg faktisk mine smykker :)

    SvarSlet
  3. Ja ikke :-)
    Jeg har faktisk tænkt på at spørge dig, for jeg har en mistanke om at vi kunne være lidt i familie. Here goes:
    min morfar hed Ole Malm Clemmensen og kom fra bornholm. Han er i 90'erne nu. Han slettede Clemmensen og hedder nu kun Ole Malm. Ved du noget om det? Ku være sjovt.

    SvarSlet
  4. Altså det er jo lidt pudsigt, for jeg skulle efter sigende have mit Clemmensen fra min farfars del af familien, men mit Malm skulle efter sigende stamme fra Bornholm. Min far har altid sagt, at min farmors far var postmester i Rønne :) Jeg aner ikke om det passer, men det er da pudsigt :) Jeg må lige høre min far, om han kan nogle navne. Jeg har aldrig kendt min farmor, så jeg kan faktisk pt. slet ikke huske hendes navn :s Det vender jeg lige tilbage med :)

    SvarSlet
  5. Super. Det er da lidt spændende. du kan skrive på min mail: elsebethmalm(a)gmail.com

    SvarSlet
  6. ja, jeg var meget koncenteret :D

    God weekend!

    SvarSlet
  7. Det ser ud som om det var en rigtig fed workshop - det gad jeg godt at prøve :-)

    SvarSlet
  8. Det var altså også virkelig sjovt :)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Blogidentitetskrise!

Ja eller måske identitetskrise generelt!? Jeg kan ihvertfald slet ikke få mig selv til at passe ind i min blog i øjeblikket. Den er for rodet både grafisk og indholdsmæssigt... Måske hænger det sammen med min nylige status som mor - ja okay, knægten er lige blevet 7 mdr., men tiden flyver jo afsted - der gør, at Clemme ikke rigtig er min dominerende personlighed længere. Jeg er "bare" mor det meste af tiden! Misforstå mig ikke, jeg ELSKER min mor-status. Jeg har verdens dejligste søn (og ikke at forglemme verdens dejligste mand), og med hans ankomst har jeg fået adgang til en eksklusiv "klub", som jeg tidligere kun har været tilskuer til. Men Emil fylder stort set alt for tiden, og sådan synes jeg også, at det skal være - i en periode! Men nu når enden på barslen pludselig kan anes i det fjerne, føler jeg, det er på tide, at jeg får fundet Clemme frem fra skuffen og støvet hende lidt af. Jeg er overbevist om, at jeg er en bedre mor, kæreste/kone, veninde, søster...

Nem broccoli/sellerisuppe med lakridsrapsolie (opskrift)

Her til aften fik jeg pludselig lyst til at prøve noget nyt til aftensmad, så jeg gik på jagt i køleskabet, og resultatet blev denne ret vellykkede suppe (hvis jeg selv skal sige det!). Den gled nu også fint ned hos både manden og den lille baryler :) Ingredienser: - 2 store løg - rapsolie til stegning - 1 knoldsellerihoved - 1,5 L vand - 1 broccolihoved - 1 grøntsagsbouillonterning - urtesalt (jeg sværger til den grønne Herbamare, det har jeg lært af min søde stedmor :) - muskat, salt  & peber efter smag - evt. lakridsrapsolie (eller trøffelolie som min mand er vild med, men som jeg ikke kan fordrage) - evt. kød og/eller melboller Fremgangsmåde: Løgene skæres i grove stykker og svitses i en stor gryde. Knoldsellerien renses og skæres i tern og svitses kort sammen med løget. Vandet hældes over og bringes i kog. Broccolien skæres i stykker og tilsættes sammen med en grøntsagsboillonterning. Det hele koges godt mørt, hvorefter det blendes med en stavblender di...

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)