Gå videre til hovedindholdet

Sikken voldsom trængsel...

...og ALARM! Ja i øvrigt uden så megen anden sammenhæng i denne forbindelse, end at vores MEGET pligtopfyldende røgalarm nu har fået selskab af alle disse skønne billeder:

Jeg er nemlig endelig blevet færdig med første etape af "operation fælles anevæg", og jeg er helt vild med den :)
En herlig blanding af gamle arvede og nye rammer, med en skøn blanding af nye og gamle, fjollede og alvorlige, store og små, uformelle og formelle billeder af smukke og dejlige mennesker, der betyder noget i vores liv.
Jeg har næsten altid haft mange billeder hængende samlet, der hvor jeg har boet, men efter sammenflytning skulle der jo også lige laves en stak rammer med kærestens familie og venner. Et ret hyggeligt projekt, og resultatet giver anledning til mange timers hygge med sjove minder - ikke mindst når vi har gæster :)

Kommentarer

  1. Det ser super dejligt ud Trine og ligner vores gang til forveksling. Vi har bare fyldt alle væggene ud med børnene tegninger/malerier m.m.
    stine:)

    SvarSlet
  2. Rigtig god ide at få alle disse personlige billeder op på væggen i en tid hvor næsten alle ens fotos bliver godt gemt i mapper på computeren. Det hygger og ser smadder godt ud.

    SvarSlet
  3. Dejlig idè. Min mor lavede på et tidspunkt en kæmpestor ramme, hvor hun klippede billeder til af alle mine bedsteforældres børn, børnebørn og oldebørn og lavede en slags kollage det var også flot og der kunne være mange billeder på ikke så meget plads, men i dit tilfælde er det jo nok lige så meget rammerne der er flotte at se på.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Håber ikke han bliver bange...

Jeg har endelig fået monteret ham her til min (stadig ufødte - sagde hun noget utålmodigt!) nevø. Her er han nymonteret og uvasket, lidt spids i hovedet og med lånehalstørklæde: Og her er han så vasket og sød og rund og blød og meget slasket. Men hvis han nu får et rødt halstørklæde, mon så ikke han bliver lidt mere rank i nakken :) Jeg har faktisk allerede knyttet mig til ham, så må vist hellere snart få ham afleveret til de kommende forældre, så separationen ikke bliver for hård for mig, hehe. Jeg håber dog ikke nevøen bliver bange for bamse, for han er faktisk 2-3 gange større end en baby! Meeeen, mon ikke der snarere bliver tale om en bedstebamse :) Opskrift: Bamse fra Britta WilfertGarn: Et eller andet dyrt og lækkert fra Wilferts - har pt. fjumset mærket væk! Pind: 7 Størrelse: Han findes kun i stor :) Ny teknik: Tja, hvis det tæller at skulle "brodere" øjne, næse og mund! Bemærkninger: Super at han kan tåle at ryge i maskinen, når han forventeligt kommer til at funger

For mange valgmuligheder!

Den beslutning er jeg slet slet ikke i stand til at træffe endnu :)