Gå videre til hovedindholdet

Ahhh, fridag!

Har en masse projekter inkl. et kæmpe flyttelæs, der skal pakkes ud og sættes på plads i dag....men først skal der læses blogs og søges inspiration til den kommende weekends gæstemad :)

Kommentarer

  1. Håber du fik styr på nogle af bunkerne, og at benene ikke var for ømme efter flytningen??! Mine lægmuskler var MEGET korte i et par dage, men det siger vist mere om min (manglende) form end om selve arbejdsbyrden :-)

    SvarSlet
  2. Maria: Jeg tester is!

    Mette: Jeg har haft helt vildt ondt i mine hænder af at slæbe. Der er stadig lidt igen, men nu kan vi efterhånden se enden på det :) Og endnu en gang TUSIND TAK for hjælpen :)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

For mange valgmuligheder!

Den beslutning er jeg slet slet ikke i stand til at træffe endnu :)

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)