Gå videre til hovedindholdet

Ahhh, fridag!

Har en masse projekter inkl. et kæmpe flyttelæs, der skal pakkes ud og sættes på plads i dag....men først skal der læses blogs og søges inspiration til den kommende weekends gæstemad :)

Kommentarer

  1. Håber du fik styr på nogle af bunkerne, og at benene ikke var for ømme efter flytningen??! Mine lægmuskler var MEGET korte i et par dage, men det siger vist mere om min (manglende) form end om selve arbejdsbyrden :-)

    SvarSlet
  2. Maria: Jeg tester is!

    Mette: Jeg har haft helt vildt ondt i mine hænder af at slæbe. Der er stadig lidt igen, men nu kan vi efterhånden se enden på det :) Og endnu en gang TUSIND TAK for hjælpen :)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)

Verdens dyreste garn

En kollega var for nylig i Grønland og var så sød at købe det her skønne nøgle garn med hjem til mig. Det dyreste nøgle jeg nogensinde har købt, men man er vel strikker med stort s...og t...og r og i og.....så det skulle jo prøves :) Det er faktisk ret spændende at læse om Moskusgarn. Jeg har fundet en god side her , med en masse spændende facts. Nu har jeg bare et problem, for skal jeg strikke noget af mit dyrebare nøgle - og i så fald hvad - eller skal det "bare" ligge til pynt ?? - Posted using BlogPress from my iPhone