fredag den 3. september 2010

Så simpelt, så godt...

Fuldkornspasta med hjemmelavet persillepesto... Clemmes persillepesto:
To store håndfulde bredbladet persille
75 g pinjekerner
Ca. 10 cm Lemon grass
3 blade Tulbaghia Viocea (læs evt. her)
Ca. 2 dl god olivenolie
Salt og peber

8 kommentarer:

  1. Lækkert- jeg skal da vist et smut ud at høste urter i morgen :-)

    SvarSlet
  2. Persille pesto? Det har jeg aldrig prøvet før - dejlig opskrift! Uha, glæder mig :)

    SvarSlet
  3. HMMM Ser dejligt ud!
    Elsker pesto, men har ikke smagt det af persille, så det skal da prøves!
    Haven bugner af persille i øjeblikket!
    God søndag til dig
    KH Heidi

    SvarSlet
  4. Simpelthen lækkert, Lemon Grass, det må jeg prøve
    stine:)

    SvarSlet
  5. Hej Trine
    Uhm maden ser lækker ud.
    Tak for din kommentar hos mig den anden dag, jeg er så dårlig til at få svaret, men Holgers hat er købt i H&M til billige penge. Mange hilsner Heidi

    SvarSlet
  6. Ja det er bare med at gå i krig med at hvad haven byder på for tiden :)

    Tak for info Heidi :)

    SvarSlet
  7. Uhm!11 det lyder lækkert.
    Elsker pesto, så den må prøves.
    Knus Susi

    SvarSlet

Populære indlæg