Gå videre til hovedindholdet

Samler !?

Hold da ellers op hvor skal jeg bage mange muffins snart!




Ja okay, jeg er samler, og det her er nok min mest fjollede samling. Men I må da indrømme, at de er fine ? :)

Kommentarer

  1. Ærligt talt.. Dem nænner du da ikke at bruge hva? De er så fine når de ligger der i farveorden, at de nærmest burde bruges som en form for dekoration eller noget :-))

    Hip hurra for samlere
    Knus Henriette ;)

    SvarSlet
  2. De er super fine, og jeg er sk.. misundelig. Jeg spotter aldrig andre end de der originale nogle med små blomster på, som man kan få i forskellige størrelser, og som er mindst 20 år gamle i designet.
    Faktisk burde vi bage nogle flere muffins, for alene papiret kan gøre een glad. :-)

    SvarSlet
  3. :o)

    Men bag endelig ikke chokolademuffins i dem, for så kan man ikke se det fine mønster.

    KH Karina

    SvarSlet
  4. Det er en aldeles dejlig samling :) og nej, kan du virkelig nænne også at bruge dem til kager?

    SvarSlet
  5. Hejsa
    Hvor er din samlig fin.

    Og jeg der troede jeg havde en stor samling...., men den er jo ikke ret stor i forhold til din.

    SvarSlet
  6. Ej hvor er de bare skønne... :-) Men når man har brugt dem til kager bliver de jo smidt ud.. trist! :-)

    SvarSlet
  7. Hmm, jeg kan jo ikke beholde dem alle sammen - så er der jo heller ikke anledning til at købe nye :) Men okay, jeg holder lidt fast i samlergenet og beholder et par stykker af hver :) Må lige overveje hvordan de kan opbevares, så de kan nydes bedst :)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Nem broccoli/sellerisuppe med lakridsrapsolie (opskrift)

Her til aften fik jeg pludselig lyst til at prøve noget nyt til aftensmad, så jeg gik på jagt i køleskabet, og resultatet blev denne ret vellykkede suppe (hvis jeg selv skal sige det!). Den gled nu også fint ned hos både manden og den lille baryler :)


Ingredienser:
- 2 store løg
- rapsolie til stegning
- 1 knoldsellerihoved
- 1,5 L vand
- 1 broccolihoved
- 1 grøntsagsbouillonterning
- urtesalt (jeg sværger til den grønne Herbamare, det har jeg lært af min søde stedmor :)
- muskat, salt  & peber efter smag
- evt. lakridsrapsolie (eller trøffelolie som min mand er vild med, men som jeg ikke kan fordrage)
- evt. kød og/eller melboller

Fremgangsmåde:
Løgene skæres i grove stykker og svitses i en stor gryde. Knoldsellerien renses og skæres i tern og svitses kort sammen med løget. Vandet hældes over og bringes i kog. Broccolien skæres i stykker og tilsættes sammen med en grøntsagsboillonterning. Det hele koges godt mørt, hvorefter det blendes med en stavblender direkte i gryden. Herefte…

Zái jian Danmark ni hao Kina

Nej det er ikke bare en ferie... d. 4/3-2016 rykkede vi vores firkløver fra lille trygge Smørum op ved rødderne og rykkede til det uendeligt store, utroligt anderledes, vildt spændende, voldsomt komplicerede og ufatteligt støvede Kina. Mere præcis til industribyen Tianjin, syd-øst for Beijing, der indeholder så mange mennesker, at jeg bliver helt forpustet bare ved tanken. Hele 13 mio. mennesker!

Årsagen til hele balladen var et spændende jobtilbud til J, og da vi efter blot et halvt år med to fuldtidsjobs og to fuldtidsinstitutionsbørn allerede var ved at få nok at altid at have travlt og aldrig have tid til hinanden eller noget som helst, så var det en oplevelse vi simpelthen ikke havde lyst til at lade vores næser gå forbi.

Siden jeg for alvor aktivt brugte min blog er 'Hjemme hos Clemme' jo mere blevet til 'Hjemme hos hende der laver mad og vasker tøj!'. Først blev jeg gift med manden i mit liv, så fik vi Emil august '12 og efterfølgende kom Felix til juni …

Jeg bukker mig i støvet!

Jeg elsker at synge! Jeg har ikke noget særligt sangtalent, og har bestemt ikke en solo-stemme, men jeg har siden jeg var barn haft flere perioder, hvor jeg har sunget i kor. Da jeg sidste år igen var helt dårlig for at komme til at synge - andet end over opvasken - startede jeg sammen med en kollega/ven et kor på mit arbejde. Vi er i dag omkring 25 faste kormedlemmer (med vidt forskellig erfaring i at synge), og vi synger fast hver anden tirsdag. Uanset hvor træls en dag jeg har haft, og uanset hvor træt jeg er, når jeg møder til kor, smiler jeg altid efter to timer i godt selskab og med en masse sang. For man blir' glad i knolden af at synge :)

Men nok er "mit" kor blevet ganske gode på blot 1½ år, men jeg bukker mig i støvet, når jeg hører de talentfulde unger i PS22. Hvem der bare havde en brøkdel af deres talent.

Jeg er helt vild med den her video, har set/hørt den 30-40 gange de seneste uger. Forsangeren er ufattelig talentfuld, men endnu bedre, så tjek lige glæden h…