Gå videre til hovedindholdet

Jeg vidste den var der et sted !!

Jeg har ledt og ledt, men ENDELIG her midt i flytteoprydningen har jeg fundet min mors gamle sybog :) Og heldigvis huskede jeg rigtigt, så det ikke var den samme, som jeg for nyligt har købt :)

Kommentarer

 1. Hej Trine.

  Skøøøønt fund, kan godt huske du "snakkede" om, at du da vidst havde den et eller andet sted :o) Et bevis på at din hukommelse er helt i top ;o)

  Kh Anette

  SvarSlet
 2. skønne skønne håndarbejdsbøger...
  jeg har også en del, elsker at have dem, kigger sjældent i dem
  stine:)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)

Verdens dyreste garn

En kollega var for nylig i Grønland og var så sød at købe det her skønne nøgle garn med hjem til mig. Det dyreste nøgle jeg nogensinde har købt, men man er vel strikker med stort s...og t...og r og i og.....så det skulle jo prøves :) Det er faktisk ret spændende at læse om Moskusgarn. Jeg har fundet en god side her , med en masse spændende facts. Nu har jeg bare et problem, for skal jeg strikke noget af mit dyrebare nøgle - og i så fald hvad - eller skal det "bare" ligge til pynt ?? - Posted using BlogPress from my iPhone