På madmessen i lørdags kunne J og jeg naturligvis ikke stå for disse skønne krydderurter.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhz3o5vZU8PO4OfKvlfoQhQtRLRDJfGawFcap3kYHynjc7Q8vc3QZVyu2Gatz1augIenpl70S3LRcDIzWmEEl9fsVwAqbKZGbPZ4EqwxWWan-LvJ0KSBsx0OsKyr3np0ayO6qypKpanY14/s400/IMG_9276.JPG)
Wasabi - hvor man ikke behøver at vente på at roden bliver stor, men også kan bruge bladene i f.eks. dressinger og salater.
Lemon grass - som faktisk vokser bedre, når man jævnligt klipper stænglerne ned.
Tagetes Lucida - som smager lidt hen af estragon, men som er mere hårdfør.
Tulbaghia Violcea - som smager dejligt mildt af hvidløg.
Og så skulle de alle sammen kunne gro inde i vindueskarmen om vinteren, og de skal først vandes, når de liiiiige begynder at hænge med bladene - og det er nu en gang der, hvor vi er bedst til at komme i tanke om, at vores planter skal vandes, så faktisk passer de skønne krydderurter perfekt til os :)
Wasabi - hvor man ikke behøver at vente på at roden bliver stor, men også kan bruge bladene i f.eks. dressinger og salater.
Lemon grass - som faktisk vokser bedre, når man jævnligt klipper stænglerne ned.
Tagetes Lucida - som smager lidt hen af estragon, men som er mere hårdfør.
Tulbaghia Violcea - som smager dejligt mildt af hvidløg.
Og så skulle de alle sammen kunne gro inde i vindueskarmen om vinteren, og de skal først vandes, når de liiiiige begynder at hænge med bladene - og det er nu en gang der, hvor vi er bedst til at komme i tanke om, at vores planter skal vandes, så faktisk passer de skønne krydderurter perfekt til os :)
Det var da en herlig opdatering på krydderurtefronten - jeg kendte stort set ikke nogen af dem på forhånd, så tak for det :-)
SvarSlet