Gå videre til hovedindholdet

Genialt redskab - vol I

Da jeg lavede marmelade den anden aften, huskede jeg endelig at bruge den smarte køkkendims jeg har fået af en af mine dejlige veninder. Nemlig en mangodeler ! Umiddelbart vil jeg ikke fortænke nogen i at tænke: "Sådan noget knald!". Men jeg skal hilse og sige, at den er intet mindre end genial :)


Kommentarer

  1. En mangodeler, tænk at jeg har levet så mange i lykkelig uvidenhed om at en sådan fandtes.

    SvarSlet
  2. Den er da genial. Hvor kan man mon få fat i sådan en henne. En af grundene til at sjældent køber mango er netop at de er besværlige at dele. Mine børn ville elske hvis vi fik sådan en dims i huset, hvis det betød flere mangoer og det kunne det godt komme til:)

    SvarSlet
  3. Jeg har faktisk set den i flere helt almindelige isenkræmmere - sammen med en tilsvarende æbledeler :)

    SvarSlet
  4. Hej Trine.

    GUUUUD vidste ikke man kunne få en til mango, har en æblemodel. Men uanset frugt, så er det er uundværligt redskab, spcielt når man har en datter der elsker at gnaske æblebåde ;o)

    Kh Anette

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

For mange valgmuligheder!

Den beslutning er jeg slet slet ikke i stand til at træffe endnu :)

Håber ikke han bliver bange...

Jeg har endelig fået monteret ham her til min (stadig ufødte - sagde hun noget utålmodigt!) nevø. Her er han nymonteret og uvasket, lidt spids i hovedet og med lånehalstørklæde: Og her er han så vasket og sød og rund og blød og meget slasket. Men hvis han nu får et rødt halstørklæde, mon så ikke han bliver lidt mere rank i nakken :) Jeg har faktisk allerede knyttet mig til ham, så må vist hellere snart få ham afleveret til de kommende forældre, så separationen ikke bliver for hård for mig, hehe. Jeg håber dog ikke nevøen bliver bange for bamse, for han er faktisk 2-3 gange større end en baby! Meeeen, mon ikke der snarere bliver tale om en bedstebamse :) Opskrift: Bamse fra Britta WilfertGarn: Et eller andet dyrt og lækkert fra Wilferts - har pt. fjumset mærket væk! Pind: 7 Størrelse: Han findes kun i stor :) Ny teknik: Tja, hvis det tæller at skulle "brodere" øjne, næse og mund! Bemærkninger: Super at han kan tåle at ryge i maskinen, når han forventeligt kommer til at funger