Gå videre til hovedindholdet

Det er dælme smart :)

Man beslutter hvad man har lyst til til aftensmad, handler ind og efterlader hele molevitten midt på konfuret...
Og svup, så får man serveret et måltid til UG med kryds og slange - som min kære gamle morfar ville have udtrykt det !

Se det er dælme da smart :)

Kommentarer

  1. Very nice picture of you and your blog is a pleasant read and considered. I like very much for your blog. Come see the pictures Teuvo blog and tell your friends Teuvo pictures blog. A very good continuation of the autumn to you. Teuvo Suomi Finland

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)

Verdens dyreste garn

En kollega var for nylig i Grønland og var så sød at købe det her skønne nøgle garn med hjem til mig. Det dyreste nøgle jeg nogensinde har købt, men man er vel strikker med stort s...og t...og r og i og.....så det skulle jo prøves :) Det er faktisk ret spændende at læse om Moskusgarn. Jeg har fundet en god side her , med en masse spændende facts. Nu har jeg bare et problem, for skal jeg strikke noget af mit dyrebare nøgle - og i så fald hvad - eller skal det "bare" ligge til pynt ?? - Posted using BlogPress from my iPhone