Gå videre til hovedindholdet

Det er dælme smart :)

Man beslutter hvad man har lyst til til aftensmad, handler ind og efterlader hele molevitten midt på konfuret...
Og svup, så får man serveret et måltid til UG med kryds og slange - som min kære gamle morfar ville have udtrykt det !

Se det er dælme da smart :)

Kommentarer

  1. Very nice picture of you and your blog is a pleasant read and considered. I like very much for your blog. Come see the pictures Teuvo blog and tell your friends Teuvo pictures blog. A very good continuation of the autumn to you. Teuvo Suomi Finland

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)

Rigtig glædelig jul!

December kom og gik uden jeg nærmest nåede at blinke. Jeg nåede en smule krea, blandt andet i form af denne hue til min lille nisselømmel og en endnu mindre til en lille nisse, der var sat til at komme til verden i morgen :) Men bloggen er igen blevet forsømt :( Det må der laves om på i det nye år, hvor jeg også håber at kunne få reorganiseret lidt på bloggen, så jeg forhåbentlig genfinder lidt tid og inspiration til blogland... Indtil da ønsker jeg jer alle en rigtig glædelig jul :)