Kunne ikke stå for de her skønne kaktusfrugter, da de havde dem til virkelig billige penge hos Nørrebro Bazar den anden dag.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgsL5Vm30RkJUVQXJMgjQR2eTXecXwwSe1z49gdXWolPToRY5GGElNKHz_3d0Z0Uuzszk3Dz94ikk13UkvQ0PsZkrBQ3eplu5ES0zEef523QAxq6gY780gglcTyjCTsJbgJwx9BgiCWLYI/s400/sep2010+122.jpg)
Men hvad pokker skal man bruge dem til ?
Ja jeg besluttede mig for at lave lidt alternativ og eksperimentel marmelade...
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiJaJKGEIQoeKpwRPNwY-Z0pn7_FdeicGUv0VkBndJ7aLBgEjVFRv42klNqmO2yNrqid-unXu-XdWDF3-O-wFHUnYXc0Y64S21GG9oUXYmUtehD2pFxyKkfR18lGBclOn49YvWV2_mQfy8/s400/sep2010+130.jpg)
Og det smager skønt, men er ikke at anbefale til folk, der ikke kan li' kerner - som f.eks. i vandmeloner - da kaktusfrugterne er fulde af kerner.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgsL5Vm30RkJUVQXJMgjQR2eTXecXwwSe1z49gdXWolPToRY5GGElNKHz_3d0Z0Uuzszk3Dz94ikk13UkvQ0PsZkrBQ3eplu5ES0zEef523QAxq6gY780gglcTyjCTsJbgJwx9BgiCWLYI/s400/sep2010+122.jpg)
Men hvad pokker skal man bruge dem til ?
Ja jeg besluttede mig for at lave lidt alternativ og eksperimentel marmelade...
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiJaJKGEIQoeKpwRPNwY-Z0pn7_FdeicGUv0VkBndJ7aLBgEjVFRv42klNqmO2yNrqid-unXu-XdWDF3-O-wFHUnYXc0Y64S21GG9oUXYmUtehD2pFxyKkfR18lGBclOn49YvWV2_mQfy8/s400/sep2010+130.jpg)
Og det smager skønt, men er ikke at anbefale til folk, der ikke kan li' kerner - som f.eks. i vandmeloner - da kaktusfrugterne er fulde af kerner.
Jeg kunne selvfølgelig have siet kernerne fra, men nu har jeg jo rent faktisk ikke noget problem med dem :)
Clemmes kaktusfrugt/mango/citron-marmelade:
450 g modne kaktusfrugter (ca. 7 stk.) i tern, 600 g modne mangoer (ca. 2 stk.) i tern og saften af 1,5 citron koges igennem i ca. 10 min. Her efter tilsættes 500 g syltesukker og der koges i yderligere 5 min. Hældes på skoldede atamonskyllede glas og lukkes til.
450 g modne kaktusfrugter (ca. 7 stk.) i tern, 600 g modne mangoer (ca. 2 stk.) i tern og saften af 1,5 citron koges igennem i ca. 10 min. Her efter tilsættes 500 g syltesukker og der koges i yderligere 5 min. Hældes på skoldede atamonskyllede glas og lukkes til.
Kommentarer
Send en kommentar