Gå videre til hovedindholdet

Samler !?

Hold da ellers op hvor skal jeg bage mange muffins snart!




Ja okay, jeg er samler, og det her er nok min mest fjollede samling. Men I må da indrømme, at de er fine ? :)

Kommentarer

  1. Ærligt talt.. Dem nænner du da ikke at bruge hva? De er så fine når de ligger der i farveorden, at de nærmest burde bruges som en form for dekoration eller noget :-))

    Hip hurra for samlere
    Knus Henriette ;)

    SvarSlet
  2. De er super fine, og jeg er sk.. misundelig. Jeg spotter aldrig andre end de der originale nogle med små blomster på, som man kan få i forskellige størrelser, og som er mindst 20 år gamle i designet.
    Faktisk burde vi bage nogle flere muffins, for alene papiret kan gøre een glad. :-)

    SvarSlet
  3. :o)

    Men bag endelig ikke chokolademuffins i dem, for så kan man ikke se det fine mønster.

    KH Karina

    SvarSlet
  4. Det er en aldeles dejlig samling :) og nej, kan du virkelig nænne også at bruge dem til kager?

    SvarSlet
  5. Hejsa
    Hvor er din samlig fin.

    Og jeg der troede jeg havde en stor samling...., men den er jo ikke ret stor i forhold til din.

    SvarSlet
  6. Ej hvor er de bare skønne... :-) Men når man har brugt dem til kager bliver de jo smidt ud.. trist! :-)

    SvarSlet
  7. Hmm, jeg kan jo ikke beholde dem alle sammen - så er der jo heller ikke anledning til at købe nye :) Men okay, jeg holder lidt fast i samlergenet og beholder et par stykker af hver :) Må lige overveje hvordan de kan opbevares, så de kan nydes bedst :)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

For mange valgmuligheder!

Den beslutning er jeg slet slet ikke i stand til at træffe endnu :)

Håber ikke han bliver bange...

Jeg har endelig fået monteret ham her til min (stadig ufødte - sagde hun noget utålmodigt!) nevø. Her er han nymonteret og uvasket, lidt spids i hovedet og med lånehalstørklæde: Og her er han så vasket og sød og rund og blød og meget slasket. Men hvis han nu får et rødt halstørklæde, mon så ikke han bliver lidt mere rank i nakken :) Jeg har faktisk allerede knyttet mig til ham, så må vist hellere snart få ham afleveret til de kommende forældre, så separationen ikke bliver for hård for mig, hehe. Jeg håber dog ikke nevøen bliver bange for bamse, for han er faktisk 2-3 gange større end en baby! Meeeen, mon ikke der snarere bliver tale om en bedstebamse :) Opskrift: Bamse fra Britta WilfertGarn: Et eller andet dyrt og lækkert fra Wilferts - har pt. fjumset mærket væk! Pind: 7 Størrelse: Han findes kun i stor :) Ny teknik: Tja, hvis det tæller at skulle "brodere" øjne, næse og mund! Bemærkninger: Super at han kan tåle at ryge i maskinen, når han forventeligt kommer til at funger