Gå videre til hovedindholdet

Så er de her endelig - dåserne !!

For snart to uger siden spurgte Karen, om vi i blogland ville være med til at vise vores dåser ! Ja hvorfor ikke tænkte jeg....
Så her kommer de - og nu kan I godt droppe den lumre tankegang :)
De to her var nogen af de første nye dåser jeg købte til mig selv:


















Når man slår to hjem sammen til ét, kan der være uenighed om, hvilken dåse der egner sig bedst til kaffe - derfor har vi nu to :)























Den store lyseblå herunder er vist den seneste, jeg har købt som ny til mig selv. Der er to mindre inden i, og de er fantastiske til muffins og store mængder småkager.
Kaffedåsen oven på har været min mormors og er så rusten, at den kun er til pynt. Den lille Irma-dåse har været min mors. Endelig er der de to flade dåser til højre - som er lidt svære at se. Den nederste har også været min mormors og den øverste købte og sendte jeg for år tilbage til min mormor og morfar med julekager, så den "arvede jeg tilbage" da de ikke var i denne verden mere.

De skønne olier fra den lokale bazar:

















Til højre her under står en dåse som har været min svigervenindes, da hun boede i den lejlighed, vi nu bor i - så den hører nærmest til :)
Til venstre er det mine tre yndlingsdåser. Den øverste har været min mors, og jeg har bare altid været helt vild med de små blomster. De to nederste har også været min mormors, og når jeg som barn kom på besøg til jul, var de altid spræng fyldte med julesmåkager. De er planen, at de skal prøve det igen til jul :)

















Og så har vi alle de små, der er købt med indhold, fordi jeg har en defekt og slet ikke kan la' vær' :)




Kommentarer

  1. Hold da' dåse! Hvor har du bare mange... rigtig fine er de :)
    Tak for kigget :)

    SvarSlet
  2. Sikke da en samling!! - og flotte er de fleste også. Hvad er det ved de dåser der fascinerende kvinder så meget, at de ender som samle objekt hos så mange?

    SvarSlet
  3. Defekt??! Din dåseindkøbstrang er da en kvalitet :-)

    SvarSlet
  4. Frk. Evigglad: Tak fordi du kiggede forbi :)

    Hedvig: Jeg tror det er genetisk :)

    Mette: Af hjertet tak ;)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Håber ikke han bliver bange...

Jeg har endelig fået monteret ham her til min (stadig ufødte - sagde hun noget utålmodigt!) nevø. Her er han nymonteret og uvasket, lidt spids i hovedet og med lånehalstørklæde: Og her er han så vasket og sød og rund og blød og meget slasket. Men hvis han nu får et rødt halstørklæde, mon så ikke han bliver lidt mere rank i nakken :) Jeg har faktisk allerede knyttet mig til ham, så må vist hellere snart få ham afleveret til de kommende forældre, så separationen ikke bliver for hård for mig, hehe. Jeg håber dog ikke nevøen bliver bange for bamse, for han er faktisk 2-3 gange større end en baby! Meeeen, mon ikke der snarere bliver tale om en bedstebamse :) Opskrift: Bamse fra Britta WilfertGarn: Et eller andet dyrt og lækkert fra Wilferts - har pt. fjumset mærket væk! Pind: 7 Størrelse: Han findes kun i stor :) Ny teknik: Tja, hvis det tæller at skulle "brodere" øjne, næse og mund! Bemærkninger: Super at han kan tåle at ryge i maskinen, når han forventeligt kommer til at funger

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)