Gå videre til hovedindholdet

Så simpelt, så godt...

Fuldkornspasta med hjemmelavet persillepesto... Clemmes persillepesto:
To store håndfulde bredbladet persille
75 g pinjekerner
Ca. 10 cm Lemon grass
3 blade Tulbaghia Viocea (læs evt. her)
Ca. 2 dl god olivenolie
Salt og peber

Kommentarer

  1. Lækkert- jeg skal da vist et smut ud at høste urter i morgen :-)

    SvarSlet
  2. Persille pesto? Det har jeg aldrig prøvet før - dejlig opskrift! Uha, glæder mig :)

    SvarSlet
  3. HMMM Ser dejligt ud!
    Elsker pesto, men har ikke smagt det af persille, så det skal da prøves!
    Haven bugner af persille i øjeblikket!
    God søndag til dig
    KH Heidi

    SvarSlet
  4. Simpelthen lækkert, Lemon Grass, det må jeg prøve
    stine:)

    SvarSlet
  5. Hej Trine
    Uhm maden ser lækker ud.
    Tak for din kommentar hos mig den anden dag, jeg er så dårlig til at få svaret, men Holgers hat er købt i H&M til billige penge. Mange hilsner Heidi

    SvarSlet
  6. Ja det er bare med at gå i krig med at hvad haven byder på for tiden :)

    Tak for info Heidi :)

    SvarSlet
  7. Uhm!11 det lyder lækkert.
    Elsker pesto, så den må prøves.
    Knus Susi

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Blogidentitetskrise!

Ja eller måske identitetskrise generelt!? Jeg kan ihvertfald slet ikke få mig selv til at passe ind i min blog i øjeblikket. Den er for rodet både grafisk og indholdsmæssigt... Måske hænger det sammen med min nylige status som mor - ja okay, knægten er lige blevet 7 mdr., men tiden flyver jo afsted - der gør, at Clemme ikke rigtig er min dominerende personlighed længere. Jeg er "bare" mor det meste af tiden! Misforstå mig ikke, jeg ELSKER min mor-status. Jeg har verdens dejligste søn (og ikke at forglemme verdens dejligste mand), og med hans ankomst har jeg fået adgang til en eksklusiv "klub", som jeg tidligere kun har været tilskuer til. Men Emil fylder stort set alt for tiden, og sådan synes jeg også, at det skal være - i en periode! Men nu når enden på barslen pludselig kan anes i det fjerne, føler jeg, det er på tide, at jeg får fundet Clemme frem fra skuffen og støvet hende lidt af. Jeg er overbevist om, at jeg er en bedre mor, kæreste/kone, veninde, søster...

Nem broccoli/sellerisuppe med lakridsrapsolie (opskrift)

Her til aften fik jeg pludselig lyst til at prøve noget nyt til aftensmad, så jeg gik på jagt i køleskabet, og resultatet blev denne ret vellykkede suppe (hvis jeg selv skal sige det!). Den gled nu også fint ned hos både manden og den lille baryler :) Ingredienser: - 2 store løg - rapsolie til stegning - 1 knoldsellerihoved - 1,5 L vand - 1 broccolihoved - 1 grøntsagsbouillonterning - urtesalt (jeg sværger til den grønne Herbamare, det har jeg lært af min søde stedmor :) - muskat, salt  & peber efter smag - evt. lakridsrapsolie (eller trøffelolie som min mand er vild med, men som jeg ikke kan fordrage) - evt. kød og/eller melboller Fremgangsmåde: Løgene skæres i grove stykker og svitses i en stor gryde. Knoldsellerien renses og skæres i tern og svitses kort sammen med løget. Vandet hældes over og bringes i kog. Broccolien skæres i stykker og tilsættes sammen med en grøntsagsboillonterning. Det hele koges godt mørt, hvorefter det blendes med en stavblender di...

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)