Fuldkornspasta med hjemmelavet persillepesto...
Clemmes persillepesto:
To store håndfulde bredbladet persille
75 g pinjekerner
Ca. 10 cm Lemon grass
3 blade Tulbaghia Viocea (læs evt. her)
Ca. 2 dl god olivenolie
Salt og peber
To store håndfulde bredbladet persille
75 g pinjekerner
Ca. 10 cm Lemon grass
3 blade Tulbaghia Viocea (læs evt. her)
Ca. 2 dl god olivenolie
Salt og peber
Nam nam og uhm!!!
SvarSletLækkert- jeg skal da vist et smut ud at høste urter i morgen :-)
SvarSletPersille pesto? Det har jeg aldrig prøvet før - dejlig opskrift! Uha, glæder mig :)
SvarSletHMMM Ser dejligt ud!
SvarSletElsker pesto, men har ikke smagt det af persille, så det skal da prøves!
Haven bugner af persille i øjeblikket!
God søndag til dig
KH Heidi
Simpelthen lækkert, Lemon Grass, det må jeg prøve
SvarSletstine:)
Hej Trine
SvarSletUhm maden ser lækker ud.
Tak for din kommentar hos mig den anden dag, jeg er så dårlig til at få svaret, men Holgers hat er købt i H&M til billige penge. Mange hilsner Heidi
Ja det er bare med at gå i krig med at hvad haven byder på for tiden :)
SvarSletTak for info Heidi :)
Uhm!11 det lyder lækkert.
SvarSletElsker pesto, så den må prøves.
Knus Susi